HomeLIFE STYLEElena Băsescu, în Parlamentul European cu Sofia. Nepoțica Președintelui i-a „cucerit” pe demnitari

Elena Băsescu, în Parlamentul European cu Sofia. Nepoțica Președintelui i-a „cucerit” pe demnitari

Elena Băsescu și-a reluat de curând activitatea profesională și a mers însoțită la locul de muncă de către fiica sa, Sofia. Se pare că nepoțică Președintelui i-a „cucerit” pe demnitari, care nu au părut deloc deranjați de gestul europarlamentarului român.

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a postat pe Facebook și o serie de fotografii cu micuța Sofia, în Parlamentul European. Albumul este intitulat „Înapoi la muncă” și este însoțit și de câteva explicații pe care Elena le-a dat prietenilor săi virtuali.

„De luni, am revenit la muncă după o pauză de două luni. Insă nu mă pot despărți de Sofia, aşa că am luat-o cu mine. Acestea sunt primele poze ale sale de la #Strasbourg. Mulţumesc mult tuturor colegilor mei din Parlamentul European pentru primirea foarte călduroasă pe care ne-au făcut-o mie şi Sofiei. I-am simţit alături de mine într-un moment foarte important şi asta a făcut întoarcerea la lucru mult mai uşoară”, a scris Elena Băsescu pe rețeaua de socializare.

Colegii Elenei au venit pe rând să o vadă pe Sofia, iar zâmbetele de pe fețele acestora sugerează faptul că au fost încântați de vizita micuței și că nu i-a deranjat deloc gestul mezinei Președintelui.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

Latest comments
  • Nu ne incalzeste cu nimica ca fica cea mica a presedintelui Romaniei traian basescu,sa dus in parlamentul european cu fica ei!! nu cred ca romanii o sa o duca mai bine dupa aceasta actiune a lui elena basescu,rusine sa va fie fam basescu

  • in loc sa se gandeasca la ceva mai bun pt romania .. ea isi aduce copilu de parca ar fi cineva curios .. dupa ce ca e si vai pizda ei ne mai face si de kkt ..imi e rusine ca sunt reprezentat de asa o inculta … si ea si tatal ei … .

Lasă un răspuns