HomeLIFE STYLEELENA GHEORGHE A INCEPUT PREGATIRILE PENTRU EUROVISION

ELENA GHEORGHE A INCEPUT PREGATIRILE PENTRU EUROVISION

Elena Gheorghe, cantareata care va reprezenta Romania la Eurovision 2009, eveniment care va avea loc in luna mai la Moscova, a intrat deja in programul de pregatire pentru editia din acest an a concursului muzical.

Potrivit casei de discuri Cat Music, la Moscova, Elena Gheorghe va fi insotita de Laurentiu Duta – compozitorul piesei „The Balkan Girls” – dar si de prieteni, rude sau fani, care si-au manifestat dorinta de a merge alaturi de ea la Eurovision.

In prezent, Elena Gheorghe este implicata serios in activitatile de promovare ale piesei „The Balkan Girls”: sedinte foto, pregateste filmarea unui videoclip si incearca sa gaseasca cea mai buna varianta de show.

„Este foarte multa munca, nu prea am timp nici macar sa dorm suficient, insa merita tot efortul.

Sunt norocoasa pentru ca fac ceea ce-mi place. Pana si oboseala se simte altfel. Ii invit pe toti cei care cred in mine sa ne ajute cu idei frumoase, inedite pentru show-ul pe care-l pregatim.
Astept sugestiile lor pe site-ul meu elenagheorghe.ro”, spune cantareata.
La editia din acest an, Romania va participa in prima semifinala, programata pe 12 mai.

Sursa: www.vedeta.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns