HomeLIFE STYLEElena Gheorghe, acuzata de playback

Elena Gheorghe, acuzata de playback

Jurnaliştii publicaţiei Daily Mail, din Anglia, fac o serie de comentarii răutăcioase referitoare la prestaţia Elenei, din finala Eurovision. Aceştia ne acuză că vocea solistei s-a auzit peste pozitiv şi că Lucia Dumitrescu, cea care ne-a asigurat backing vocals-ul, a făcut play-back.

Dan Manoliu, şeful delegaţiei României, răspunde acuzaţiilor prompt şi uşor ironic: “Înseamnă că au o părere foarte bună despre noi dacă ei cred că am reuşit să facem o asemenea manevră. Oricum, dacă spun despre Elena că a făcut play-back, înseamnă că a cântat impecabil”, ne-a declarat el.

Referitor la poziţia ocupată de România, Manoliu ne-a spus: “Nu avem scuze pentru rezultatul acesta. A fost cel mai puternic Eurovision din ultimii ani. Cea mai mare bucurie a noastră este aceea că am ajuns în finală. A fost o competiţie puternică, nici nu ştiu cum vom face anul viitor, cum vom alege piesa.”

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns