HomeLIFE STYLEELENA GHEORGHE, AKCENT SI KEO PREZENTI LA MUSIC CHANNEL

ELENA GHEORGHE, AKCENT SI KEO PREZENTI LA MUSIC CHANNEL

Cele mai noi si mai bune piese romanesti isi fac debutul la Music Channel! Dupa ce au asaltat online-ul, Akcent- Thats my name , Keo Falling High si Elena Balkan Girls- Radio 21 sunt piesele care pot fi vazute in exclusivitate doar la Music Channel.

Weekendul acesta ai parte de exclusivitati! Dupa ce a spart topurile radio, cea mai noua piesa a baietilor de la Akcent, Thats my name, isi face debutul pe posturile de televiziune, doar la Music Channel, cu un clip excelent, realizat in slow-motion. Mult-controversatul videoclip al lui Keo filmat alaturi de Andreea Perju pentru piesa Falling High, poat fi vazut, in sfasit, si pe TV. Tot la Music Channel ai ocazia sa vezi, in exclusivitate, si videoclipul piesei care va reprezenta anul acesta Romania la Eurovision, intr-o interpretare unica, made by Radio 21. In cel mai nou clip al Elenei Gheorghe, trupa de dansatoare a artistei este formata din toti DJ-ii de la Radio 21, la feminin.
Stai cu ochii pe Music Channel sa vezi cele mai noi videoclipuri si sa afli cele mai proaspete stiri muzicale, atat autohtone, cat si internationale!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns