HomeALL MEDIAElena Gheorghe este responsabila cu pregatirea salatei de boeuf in familie

Elena Gheorghe este responsabila cu pregatirea salatei de boeuf in familie

Sarbatorile de Iarna sunt  una dintre cele mai frumoase perioade din an pentru Elena Gheorghe. Cu o familie numeroasa, artista inca pastreaza traditiile si se bucura de fiecare moment al acestor zile. “De Craciun, de Sarbatori in general, am acelasi sentiment ca atunci cand eram copil. Imi place sa merg la colindat, sa ascult colinde, sa impodobesc bradul si sa il astept pe Mos Craciun!”, a povestit ea.

In fiecare an de Sarbatori, Elena are insa si o sarcina precisa: salata de boeuf. “Eu si sora mea pregatim salata de boeuf de Craciun inca de cand eram mici, asa ca asta a devenit déjà o traditie. Eu mananc foarte rar carne de porc, dar de Craciun cel mai multi mi place sa mananc lebar, iar desertul preferat este o prajitura numita turte!”, povesteste ea. Tot in categoria “traditii” intra si a doua zi de Craciun. “Pe 26 decembrie, am déjà un ritualJ. Dimineata, imi place foarte mult sa ma uit la desene animate sis a beau cacao cu lapte. Acum il am si pe Nicholas alaturi, asa ca sentimentul e si mai frumos!”, a povestit artista.

Desi este o perioada foarte incarcata, cu multe concerte, aparitii tv s.a.m.d, Elena abia asteapta Ajunul Craciunului cand va impodobi bradul alaturi de familie!

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns