HomeALL MEDIAElena Gheorghe si-a inceput luna de miere in Turcia (galerie foto)

Elena Gheorghe si-a inceput luna de miere in Turcia (galerie foto)

    Vara aceasta a fost super aglomerata pentru Elena Gheorghe. Printre concertele din tara si strainatate, artista si-a rezervat cateva zile numai pentru ea si sotul ei Cornel. Cei doi au plecat pe plajele din Turcia pentru a se odihni si a-si incarca bateriile. Vacanta a fost un inceput al lunii de miere in care cei doi nu au avut inca timp sa plece. “Nu am putut pleca imediat dupa nunta pentru ca aveam multe proiectein desfasurare, dar aceste zile petrecute in Turcia sunt un inceput al lunii noastre de miereJ. Restul il vom petrece intr-o tara insorita, undeva la inceputul anului viitor”, a povestit artista.

Cele cateva zile petrecute in Turcia pot fi descrise printr-un singur cuvant: odihna. “Aveam nevoie de liniste si relaxare, asa ca asta am cautat si aici. Am stat la plaja, am inotat mai mult ca niciodata si am recuperat orele de somn pierdute.  Hotelul pe care l-am ales a fost perfect pentru ceea ce cautam noi. Culoarea luminii din camera se putea modifica de la galben, albastru sau alte nuante, mobilierul era alb, iar piscina avea cele mai comode  sezlonguri pe care am stat vreodata”, a povestit Elena. “A fost o perioada in care am incercat sa ne deconectam total, sa ne linistim un pic dupa toata agitatia verii. In toate aceste zile nu am tinut legatura decat cu familia si cu fanii mei de pe facebook.com/elenagheorgheoficial, pentru care am postat cateva fotografii :)”, a mai adaugat ea.

Intoarsa in tara, artista s-a apucat imediat de treaba. Elena pregateste lansarea unui nou single, si o serie de concerte atat in Romania cat si in Spania sau Mexic.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns