HomeALL MEDIAElena Gheorghe – transformata in personaj de film

Elena Gheorghe – transformata in personaj de film

ELENA GHEORGHE –Mătușa Polly în
GENERAȚIA “TOM SAWYER”

          Elena Gheorghe s-a alaturat campaniei de promovare a filmului Tom Sawyer. Artista a acceptat provocarea Parada Film de a participa la o sesiune foto inedită. Perfecționistă convinsă și de o perseverență ieșită din comun, Elena Gheorghe a dat viață personajului mătușa Polly.

„Mi-au placut intotdeauna povestile, iar de cand s-a nascut Nicholas am inceput sa le recitesc cu mare drag. Ideea de a deveni eu personajul uneia dintre ele mi-a placut foarte tare! Abia astept sa vad filmul, pe care il recomand tuturor parintilor si copiilor! Viata e mai frumoasa atunci cand credem in povesti”!

Parada Film va lansa în această toamnă, în cinematografele din România, lungmetrajul “Tom Sawyer” în regia lui Hermine Huntgeburth. Ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer” scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie.
Odată cu lansarea în cinematografe, compania de distribuție lansează o campanie inedită de promovare a filmului. Nume sonore din lumea culturală, showbiz, media, social media dau viață personajelor din Tom Sawyer într-un proiect marca Parada Film.

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns