HomeMAGAZINEvenimenteElena Gheorghe, vedeta ultimei seri a târgului de nunți Expo Ideal Mariaj

Elena Gheorghe, vedeta ultimei seri a târgului de nunți Expo Ideal Mariaj

Elena Gheorghe a fost vedeta care încheiat, duminică seara, cel mai important târg anual de nunți din Capitală, Expo Ideal Mariaj, printr-un recital la care au asistat zeci de persoane. Îmbrăcată într-o scurtă rochie aurie, cântăreața și-a expus silueta in valoare și a atras privirile tuturor.

Invitată să susțină un recital, în ultima seară a târgului de nunți Expo Ideal Mariaj, Elena Gheorghe a fost o adevărată apariție pe podiumul amenajat de organizatori, la Palatul Parlamentului. Ea a ales o rochie aurie, extrem de scurtă și de sexy, pe care a purtat-o cu dezinvoltura. De altfel, Elena arată impecabil, explicația fiind, probabil – pe lângă moștenirea genetică norocoasă – dieta atentă și nenumăratele ore petrecute în sala de sport.

Artista, mămică a unui băiețel de un an și jumătate, a interpretat câteva dintre cele mai cunoscute piese ale sale, reușind să antreneze publicul în jocul său și să înveselească atmosfera.

O piesă unicat a targului a fost rochia cu fir de aur şi diamante, cu o valoare de peste 50.000 lei. Cel mai important târg anual de nunţi din Bucureşti, Expo Ideal Mariaj, ajuns la a opta ediţie, s-a desfășurat anul acesta, între 15 şi 17 februarie 2013, în premieră, la Palatul Parlamentului.

În noua locaţie, vizitatorii au avut ocazia să descopere cele mai proaspete colecţii vestimentare, pentru miri şi mirese, rochii de seară, iar, de la cei peste 100 de specialişti prezenţi la târg, au aflat idei originale şi soluţii complete pentru organizarea celui mai important eveniment din viaţa lor. În plus, conform tradiţiei, la Expo Ideal Mariaj au existat oferte promoţionale şi mari reduceri pentru vizitatori.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns