HomeTELEVIZIUNEEmisiuniElena Lasconi dezvaluie la „Dincolo de Povestiri” ce mister ascunde Sfinx-ul din Carpati

Elena Lasconi dezvaluie la „Dincolo de Povestiri” ce mister ascunde Sfinx-ul din Carpati

In editia din seara aceasta a emisiunii “Dincolo de Povestiri”, difuzata de la 23.30, Elena Lasconi va spune ce mistere ascunde unul dintre cele mai puternice simboluri romanesti. Sfinx-ul din Carpati a devenit un fel de Mecca a spiritualitatii… pe stil nou.

In ultimii ani se vorbeste din ce in ce mai mult despre centrele energetice speciale de pe teritoriul Romaniei, despre tunelurile spirituale invizibile care fac legatura intre tara noastra si Tibet sau Irak. Se spune ca exact pe 28 noiembrie, nici mai devreme si nici mai tarziu, o piramida de lumina cuprinde Sfinxul, iar cei care se afla in preajma se vindeca miraculos.

Si anul acesta, pe 28 noiembrie, sute de oameni din toate colturile tarii, dar si din strainatate au urcat la megalitul de la 2200 metri altitudine pentru miracolul piramidei de lumina. Ei spun ca au vazut si au si simtit piramida. Cei care cred ca au fost atinsi de aceasta lumina supranaturala au impartasit povestile lor la “Dincolo de Povestiri”.

Poate fi denumit Sfinxul din Carpati ca fiind centrul energetic universal? Exista aceasta piramida miraculoasa? Ce efecte are? Raspunsurile vor fi date cu ajutorul specialistilor, dar si al unei clarvazatoare din Romania, in seara aceasta, la “Dincolo de Povestiri”, de la 23:30, pe Acasa TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns