HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPovestea unei femei care sustine ca vorbeste cu mortii in aceasta seara la „Dincolo de Povestiri”, Acasa

Povestea unei femei care sustine ca vorbeste cu mortii in aceasta seara la „Dincolo de Povestiri”, Acasa

 Se poate comunica cu spiritele celor care au parasit aceasta lume? Exista oameni care pretind ca au acest dar, un al saselea simt, care le permite sa atinga o lume nevazuta, misterioasa. Marti, 22 octombrie, de la 23:30, in emisiunea “Dincolo de Povestiri”, difuzata ACASA, Elena Lasconi prezinta povestea ireala a unei femei care sustine ca vorbeste cu mortii. 

“Numele ei este Irina si spune ca experientele ciudate au inceput pe cand avea doar trei ani. Atunci a avut prima ei intalnire cu o entitate, cu un spirit… In acel moment lucrurile au luat o intorsatura incredibila in viata ei… Mama ei, care a murit de cancer, ii comunica, poate, cel mai des, o ghideaza si o protejeaza. Abia cand a mai crescut, a invatat sa-si controleze abilitatile. Ii multumeste in fiecare zi lui Dumnezeu ca este speciala…”, dezvaluie Elena Lasconi despre povestea acestei femei.

“Copiilor le era frica de mine. Ziceau ca sunt vrajitoare”, isi aminteste femeia, care sustine ca spiritele ii dau informatii despre viitor.

Aceasta femeie crede ca are o misiune speciala pe acest pamant. Telespectatorii vor afla mai multe in aceasta seara de la ora 23:30, intr-o noua editie a emisiunii „Dincolo de povestiri”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns