HomeALL MEDIAElena Udrea vine duminică seara la ”Divertis-Serviciul Român de Comedie”

Elena Udrea vine duminică seara la ”Divertis-Serviciul Român de Comedie”

Noul sezon ”Divertis-Serviciul Român de Comedie” debutează pe 7 martie la Pro Tv, de la 21.30, cu o ediţie specială dedicată Zilei Femeii, din care însă nu vor lipsi scheciurile politice, personajele si rubricile noi, dar şi o invitată specială: Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, este cea care va face schimb de glume duminică seara, la Pro Tv, cu Toni Grecu.

Elena Udrea va vorbi la ”Serviciul Român de Comedie” despre turismul românesc, despre politică, timp liber, modă şi pasiuni. Invitata lui Toni Grecu va povesti de ce preferă turismul rural, de ce culoarea sa favorită este movul, dar şi ce părere are despre paparazzi. Întrebată de Toni Grecu unde anume în România ar construi un loc asemănător Las Vegas-ului, Elena Udrea a ales fără să stea prea mult pe gânduri litoralul.

Cât despre surprizele din Casa PROporului, invitata de la ”Serviciul Român de Comedie” se va întâlni duminică seara cu Traian Băsescu (Valentin Darie), Adrian Năstase (Dragoş Stoica), Crin Antonescu (Cosmin Natanticu) şi Sorin Ovidiu Vântu (Dragoş Muşat), care au pregătit pentru Elena Udrea un moment special. Despre ce este vorba, telespectatorii Pro Tv vor afla duminică seara în prima ediţie a ”Serviciului Român de Comedie” din această primăvară.

În aceeaşi ediţie îşi vor face apariţia şi cele mai noi personaje din cadrul Serviciului condus de Toni Grecu: Flacăra violet şi Victor Ponta vin în Casa PROporului aşa cum nu i-a mai văzut nimeni. ”Personajul Victor Ponta va depune jurământul de credinţă la intrarea în rândul personajelor ”Serviciului Român de Comedie”.

O să vă placă, sunt convins”, asigură şeful SRC. ”Vrem să aducem şi în primăvara aceasta cele mai comice întâmplări, evenimente şi personaje din lumea politică şi mondenă de la noi. În ultimul timp, Serviciul nostru a adunat atâtea materiale că aproape a fost depăşit de câtă comedie s-a făcut involuntar în ţara asta, de la Flacăra violet, la Congresul PSD, de la gropile lui Oprescu, la prietena lui Botezatu şi de la Criză la Emil Boc. Pe toate le vom trata cu seriozitate în numere comice, ca să respectăm vorba proverbului, daca nu râdem noi de ei, râd ei de noi”, a mai spus Toni Grecu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns