HomeLIFE STYLEEli & Kamelia au lansat videoclipul “Vara Rece”! (video)

Eli & Kamelia au lansat videoclipul “Vara Rece”! (video)

“Vara Rece”, cunoscuta piesă semnată Eli ft. Kamelia are acum și un videoclip pe masură! Piesa a înregistrat peste 6.5 milioane de vizualizări la varianta audio, iar în luna septembrie Eli si Kamelia au demarat un proiect unic în România pentru realizarea videoclipului.

Fanii au putut înscrie poze pentru a apărea în videoclip, iar în doar două saptămâni artiștii au primit peste 4000 de fotografii de la tinerii îndrăgostiți din toate părțile țării. Selecția nu a fost ușoară dar cele mai romantice 30 de imagini apar în noul videoclip alături de Eli și Kamelia.

De realizarea videoclipului s-a ocupat talentatul regizor Ionuț Trandafir (Trandafilm ), care a făcut ca mesajul piesei să se transpună perfect în imagini.Toți cei care sunt sau au fost îndrăgostiți știu ca orice anotimp este mai rece și friguros dacă nu ai lângă tine persoana iubita, iar Eli si Kamelia lanseaza un videoclip special la una din cele mai frumoase piese ale anului.

Fii alaturi de artiști pe paginile EliOfficial și KameliaOfficial, să le împărtăsești impresiile despre noul videoclip “Vara Rece”!

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns