HomeMAGAZINEvenimenteElita capitalei, reunita in weekend

Elita capitalei, reunita in weekend

Toata „spuma” capitalei s-a reunit duminica, la o mega-petrecere. Cu ocazia deschiderii piscinei Blueberry, baietii de bani gata si-au scos iubitele la plaja, intr-un loc select din capitala, la Ambasad’Or Events.

Show-ul a inceput inedit, cu un mars in care zece animatori, a caror vestimentatie a fost special aleasa pentru a se potrivi cu tematica marina a petrecerii, au facut senzatie. Totul a culminat cu momentul in care acestia au aruncat in aer sute de baloane rosii, acestea colorand armonios cerul.

Petrecerea a continuat cu animatoarele cu trupuri de zeite, care au dansat pe cuburi si au incins atmosfera si mai tare, pe muzica Liviei Andrei, ce a dat start distractiei alaturi de Nocturno, Audiopulse si Un Vagabond. In tot acest timp, ospatarii au oferit shoturi curcubeu tuturor petrecaretilor de la Ambasad’Or Events.

Asa cum s-a preconizat, pe langa craii de Dorobanti insotiti de frumoasele lor domnisoare, la petrecere au venit si vedetele autohtone, care si-au etalat trupurile demne de admirat, pana ce soarele a apus.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns