Connect with us

ALL MEDIA

Ellie White: „Îmi doresc să devin o artistă internațională”

Published

on

Elena, fosta membră a trupei DJ Project s-a confesat, în exclusivitate pentru U TV, într-un interviu în care a vorbit despre schimbarea numelui de scenă, industria muzicală din România și multe alte lucruri interesante, pe care vă invit să le descoperiți în rândurile de mai jos:

De ce ți-ai schimbat numele de scenă?

Mi s-a părut normal ca începând un proiect nou, să încep și cu un nume nou. Am ales „Ellie White” pentru că  este numele meu asociat cu puritatea unui nou început.  Oricum apropiații îmi spuneau de ceva vreme „Ellie” … așa că a fost destul de ușoară trecerea.

De ce ai ales o carieră solo în loc să continui cu DJ Project?

Am ales o carieră solo pentru că am considerat că este momentul potrivit pentru a face ceea ce îmi doresc eu și să îmi pun mai mult amprenta pe muzica românească și muzica internațională. Vreau să-mi îndeplinesc visul, acela de a deveni o artistă internațională.

O să mai colaborezi vreodată cu DJ Project?

Totul este posibil, însă nu aș vrea să mă pronunț încă. Timpul va decide dacă vom mai lucra împreună.

Ce părere ai despre controversa cântatului live versus playback?

Eu îmi doresc să cânt live tot timpul și sunt de acord cu publicul care vrea să asculte un artist interpretând piesele live. Pe de altă parte, artistul este  pus de nenumărate ori în situația de a cânta pe o sonorizare  total neprofesională, iar publicul nu înțelege că, în afară de voce bună sau foarte bună, ai nevoie și de aparatură cel puțin decentă, pe care să poți cânta. Totuși, este bine să ajungi la un nivel unde îți poți permite să refuzi anumite concerte, pentru că locația nu se ridică la un nivel decent al echipamentelor de sonorizare.
Nu pot să mă pronunț însă despre cei care nu pot cânta live. Pentru ei, clar nu se aplică ceea ce am spus mai sus.

Cum vezi tu industria muzicală din România?

Industria muzicală din România a avansat foarte mult și este într-o continuă creștere.  Producători și artiști din România au ajuns în topuri internaționale,  producători români lucrează cu case de discuri și artiști internaționali, suntem într-o continuă creștere.

Totuși, ca artist român este destul de dificil să răzbești fără să ai parte de o echipă bună în jurul tău, casa de discuri este importantă, producătorii cu care lucrezi, managerul…
Pe de altă parte, mai există și șansa pe care, mai nou, ți-o oferă internetul. Rețelele de socializare sunt o foarte bună zonă de lansare pentru artiștii aflați la început de drum. Uneori, ceea ce trebuie pentru a te face auzit  este să încarci o piesă pe YouTube sau pe Facebook și poți beneficia de un start foarte bun.

Care e primul lucru pe care îl faci dimineața? Ce vicii ai?

Mai nou, diminețile mele încep cu o plimbare în parc, cu cățelușa mea, Daisy, care și-a făcut un obicei din a mă trezi foarte devreme.  Apoi, îmi place să alerg puțin sau să fac niște exerciții fizice. Singurul viciu care pot să spun că îl am este ocazionala cană de cafea.

Ce compromis ai fi dispusă să faci pentru un milion de euro?

Nu sunt un fan al compromisurilor, deci nu cred că vreo sumă de bani m-ar face  să maăschimb, iar banii nu sunt o prioritate în acest moment. Deocamdată sunt foarte sigură pe mine și încrezătoare în forțele proprii și sper ca, la un moment dat, să pot face și singură 1 milion de dolari, încât nu văd de ce aș face vreun compromis pentru ei.

Este dificilă viața de artist?

Viața de artist este foarte frumoasă atunci când faci ceea ce îți place. Asta îmi doresc să fac și este lucrul cel mai de preț pentru mine, chiar simt că muzica este viața mea. Și dacă, uneori, este mai dificil cu drumurile din România pe care trebuie să le parcurgi până la concerte sau cu micile impedimente care se ivesc în viața oricărui artist, odată ce ajungi la un spectacol și te întâlnești cu fanii,  totul se schimbă.

Ca artistă, ce ți-ai dori cel mai mult și cel mai mult?

Bineînțeles că îmi doresc ce mi-am dorit dintotdeauna, de când am început să cânt: să devin o artistă internațională . Este visul meu și cred ca o să mi-l îndeplinesc.

Următorul tău single va fi tot în limba română?

Următorul single va fi în limba engleză și ne pregătim deja de filmarea unui nou videoclip, ședința foto…

Când vei lansa clipul piesei “Love Again”?

Cred că luna februarie va fi cea cu noroc.

Dacă ai câștiga săptămâna aceasta marele premiu de la LOTO, ce ai face cu banii? Ți-ai mai continua cariera de artistă?

Nimic nu m-ar face să renunț la cariera mea, nu fac asta pentru bani.  Totuși, dacă aș câștiga la loto, ceea ce e puțin probabil,  aș încerca să-i ajut pe cei mai puțin norocoși. Este un vis de-al meu să ajut copiii, bătrânii și animalele.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

TVR a programat ediţii in memoriam dedicate celebrului regizor Lucian Pintilie

Published

on

Televiziunea publică va difuza o serie de programe dedicate celui care a fost Lucian Pintilie, personalitate marcantă a cinematografiei româneşti.

Sâmbătă, 19 mai, de la ora 23.00, TVR 1 difuzează o ediţie a emisiunii „Dosar Romania” dedicată  filmului „Reconstituirea”, capodopera semnată de marele regizor. Cornel Mihalache a realizat dosarul „Reconstituirii”, un document de televiziune care ne dezvăluie culisele filmării şi ne aduce mărturii inedite despre felul în care lucra regizorul Lucian Pintilie. Actorii Vladimir Găitan, George Mihăiţă, Ileana Popovici, George Constantin şi Ernest Maftei vorbesc despre film, filmări şi timpurile în care a fost realizată „Reconstituirea”.

Considerat cel mai bun film românesc din toate timpurile, de către Asociaţia Criticilor Români de Film, „Reconstituirea” este programat duminică, 20 mai, pe TVR 2 de la ora 13.10. Lucian Pintilie relatează anchetarea (reconstituirea) unei bătăi între doi tineri. Prin actele de o crasă stupiditate miliţienească, ce pot fi considerate veritabile scene de comedie neagră, se produce tragedia unei lovituri mortale chiar sub ochii investigatorilor. La scurt timp de la lansarea din 1968, filmul a fost interzis şi relansat în 1990. Scenariul a fost scris după nuvela omonimă a lui Horia Pătraşcu, textul literar bazându-se pe un fapt real. În film au jucat Vladimir Găitan, George Constantin, George Mihăiţă, Emil Botta, Ernest Maftei şi Ileana Popovici.

Lungmetrajul va fi difuzat şi pe TVR Internaţional, duminică, de la ora 23.00.

TVR 3 difuzează sâmbătă, respectiv, duminică, de la ora 17.00, „Fără Titlu”, un making of al producţiei „De ce bat clopotele Mitică?” şi un making of al filmului „Balanţa”.

Ediţia „Fără Titlu” dedicată lungmetrajului „De ce bat clopotele Mitică?” va fi difuzată şi pe TVR Internaţional, duminică, de la ora 16.00.

 

Născut la 9 noiembrie 1933, la Tarutino, în Basarabia (azi în Ucraina), Lucian Pintilie a absolvit, în anul 1956, Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”. A regizat numeroase spectacole de teatru, iar anul 1965 a marcat debutul său în cinematografie, cu filmul „Duminică la ora 6”.

De numele său se leagă capodopere precum „Reconstituirea”, „Le Tableau”, „Salonul nr. 6”, „Balanţa”, „O vară de neuitat”, „Prea târziu”, scurtmetrajul „Tertium non datur”, „Terminus Paradis”, „Capul de zimbru”, „După amiaza unui torţionar” sau „Niki Ardelean, colonel în rezervă”.

 

Foto credit: Playtech

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Pavel Bartoș exclusiv pentru DigiFM: „Mă deranjează termenul de vedetă”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Pavel Bartoș a fost invitatul lui Cătălin Striblea la emisiunea “Oameni de Colecție”, emisiune de interviuri unice, difuzate LIVE pe pagina de facebook DigiFMRadio și în fiecare duminică, on air, la DigiFM.

Cătălin Striblea a început interviul cu o scurtă prezentare a lui Pavel Bartoș, în care a enumerat motivele pentru care acesta este celebru. Actorul a avut însă niște remarci la acest termen.

„Nu știu dacă a fi celebru este un vis al meu. Încerc doar să îmi fac treaba. Mă deranjează termenul de vedetă. Vedetă înseamnă ceva mult mai complex. Vedetă este Simona Halep, Gică Hagi, Ilie Năstase. Eu mă consider o persoană publică, cu un oarecare succes. Mă bucur că am succes în teatru cât și în televiziune.”

Pavel Bartoș a vorbit despre înscrierea la facultate, la Teatru. Uitase banii de înscriere acasă și chiar dacă i-ar fi trimis mama sa banii, ar fi ajuns prin mandat poștal abia în 3 zile. Acest lucru ar fi însemnat să rateze înscrierea, pentru că era ultima zi.

“Am uitat banii de înscriere la facultate. Am intrat în cancelarie, erau vreo 7-8 profesori. Le-am zis că am uitat banii de înscriere la teatru acasă și am nevoie de 5000 de lei. <<Mă ajutați? Promit că peste 3 zile, când vin banii, vi-i dau!>>. ”

Pavel a avut mare noroc, pentru că unul dintre profesori a apreciat curajul său și i-a împrumutat banii. “Din fundul sălii, profesorul de franceză, domnul Ionescu a zis <<Ia uite, mă! În sfârșit cineva cere bani pentru că vrea să facă școală. Da, îți dau eu, tinere!>>. Venea apoi la toate examenele mele și mereu îmi spunea că au fost cei mai bine investiți bani”, a completat el.

Mama sa credea că el va da la Drept. După ce a intrat la Teatru, Pavel s-a dus acasă să îi dea vestea cea mare. Iar dialogul dintre ei, a sunat cam așa (după cum ne-a povestit actorul):

-Mamă, am intrat!
-Ce bine!
-Da, dar trebuie să îți spun ceva! Am intrat la Teatru!
-Pauză…. E facultate. Tot e bine. Măcar nu ajungi golan!

Pavel a povestit și despre o întâmplare, din copilărie, care l-a marcat destul de mult.

”Pe data de 3 martie am pierdut cartela. Până pe 31 martie, mă gândeam că nu o să avem ce să mâncăm. Am refăcut drumul de acasă la magazin de trei ori, plângeam. Până la urmă m-am întors și am întrebat vânzătoarea. Am găsit cartela acolo, o adusese un domn. E foarte important ca generațiile de acum să știe că nu e bine cum a fost. ”

Cătălin Striblea a vrut să știe cât de apropiat este Pavel Bartoș de Smiley.

„Suntem mai mult decât prieteni. Smiley este un membru al familiei. Mi-e dor când nu suntem împreună. El are o educație foarte sănătoasă și se simte asta. Are mult bun simț. Datorită lui pot să zic că am devenit un om mai bun. Nu a zis niciodată ceva de rău de nimeni.”

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Iuliana Tudor, gânduri despre Cristian Țopescu: „Am pierdut cu toții un OM bun”

Published

on

Iuliana Tudor, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, a lansat o scrisoare deschisă pe pagina sa de Facebook, în amintirea celui care a fost și va rămâne -OMUL Cristian Țopescu.

 

Domnule Țopescu,

…domn, așa cum ați fost toată viața, asa cum m-am adresat dumneavoastră întotdeauna, deși mereu mă invitați să vă spun pe nume. Ați plecat…e gol tare în urmă pentru familie, pentru breaslă, pentru toți românii. Am pierdut cu toții un Om bun și un Profesionist rarisim! Pentru că așa ați fost!
Am pierdut cu totii pe cel mai apropiat comentator, care ne-a adus în case prin comentarii excepționale marile bucurii ale sportului romanesc! Pentru că așa ați fost!

Am pierdut cu toții, noi colegii din TVR, un reper. Ați iubit Televiziunea Română și ne-ați iubit pe noi toți, așa cum o poate face doar cel care înțelege rostul și esența acestui loc. Aveați un cult pentru „cea mai frumoasă meserie din lume” cum îmi spuneați, făcută la postul public. V-amintiți? Eram la parterul blocului turn și mi-ați spus: „Cine are vocație pentru meseria făcută la postul public de televiziune are sanșa de a face arta aici”.

Îmi vor lipsi mult convorbirile cu dvs… Telefonul primit în fiecare an de ziua mea mi se părea fantastic și atât de onorant că în fiecare an, dvs, marele Cristian Țopescu găseați un răgaz pentru a mă suna și a-mi spune „La mulți ani!”. Și ce mult vă bucura să vă povestesc despre „tizul” dumneavoastră, cum vă plăcea să-i spuneți fiului meu care poartă și numele Cristian. Ne veți lipsi!!!

Să vă fie…liniște și lumină! Rămas bun!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending