HomeTELEVIZIUNEPremieră TVElvira Deatcu si Mihai Calin, roluri principale in noua telenovela „O noua viata”

Elvira Deatcu si Mihai Calin, roluri principale in noua telenovela „O noua viata”

Prima telenovela muzicala romaneasca „O noua viata” , isi va face debutul  in curand la Acasa.

Tantica, interpretata de Elvira Deatcu, este o femeie dintr-o bucata, rigida, dar si tandra in acelasi timp. Cum pentru ea nu exista jumatati de masura, atunci cand se indragosteste, viata i se schimba la 90 de grade. Totusi, devine o mama responsabila. Simte ca Rafael ii scapa din mana, dar considera ca merita sa-l lase sa-si invete cateva lectii dure de la viata.

“Tantica este mai tanara, mai pe asorteu ca niciodata si mai indragostita ca niciodata de un tip pe nume Nae, care pentru ea este cel mai frumos si cel mai barbat dintre cei pe care i-a cunoscut pana acum, sperand ca in sfarsit sa fie si ea mireasa. Se lupta in continuare sa-si puna fiul pe linia de plutire. Mara ii solicita ajutorul profesional, rugand-o sa se ocupe de o cafenea, astfel ca brusc Tantica se simte absolventa de facultate, inteligenta, cu idei marete si se considera om de afaceri in toata puterea cuvantului”, dezvaluie Elvira Deatcu.

Mihai Calin revine ACASA in telenovela “O noua viata”, productie care deriva din serialul de succes “Pariu cu viata”, in rolul lui Nae, un tip aspru, dur si nefericit, care se poarta dictatorial cu angajatii sai. Pare incapabil sa iubeasca, insa dupa ce o intalneste pe Tantica lucrurile se schimba radical.

“Nae este un personaj cu o educatie mai degraba conectata la scoala vietii decat la un sistem de invatamant institutionalizat. A fost multa vreme sofer de tir, a lucrat o perioada lunga in strainatate, in Spania, ca multi alti romani. As spune ca este un personaj pozitiv intr-un fel, cu toate ca are si el alunecarile lui usor dictatoriale fata de angajatii lui mai tineri. Traind de multa vreme singur, traieste un fel de dragoste la prima vedere cu Tantica, o dragoste la varsta maturitatii care are accente adolescentine. Cum se zice, ii ia flama pe amandoi!”, povesteste Mihai Calin

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns