Connect with us

Evenimente

Ema Pendiuc pentru prima dată actriţă la Scoala Micilor Vedete

Published

on

Micile Vedete, Şcoala de Film şi Televiziune pentru Copii, lansează primul film de scurt metraj pentru copii, ,,Aventurile Micilor vedete”. Premiera va avea loc în cadrul unui eveniment ce se va desfăşura marţi, 5 octombrie 2010, începând cu orele 18.30, la Rin Grand Hotel.

Ilinca, Radu, Matei, Irina, Simina, Tudor, Catalina, Antonie, Patricia, Alexandra, Beatrice, Dimitrie, Claudia, Loredan, Diana, David, Cristina, Crissa, Adrian, Bianca, Radu, Dalia, Ştefan, Sara, Maria şi Corneliu sunt absolvenţii primei promoţii a Şcolii de Film şi Televiziune pentru Copii, dar în acelaşi timp, sunt personajele principale din primul scurt metraj pentru copii regizat de Ariana Pendiuc, cel mai tânăr regizor român al cărui film de scurt metraj a fost selecţionat la Cannes şi produs de Ema Pendiuc, vedeta TVR 3.

Scurtmetrajul pentru copii este al doilea produs al colaborării surorilor Pendiuc, după succesul scurtmetrajului ,,Magda”, ce a avut premiera mondială în primăvara acestui an în urma selectionării la prestigiosul Festival de Film de la Cannes. ,,In timpul Festivalului de Film de la Cannes, am avut ocazia, să cunoaştem mai mulţi directori şi organizatori de festivaluri de film din întreagă lume. aşa că bazându-ne pe contactele de la Cannes, în următoarea perioadă, filmul de scurt metraj pentru copii „Aventurile Micilor Vedete”, va fi tradus în limba engleză şi trimis la Festivalurile Internaţionale de Film pentru Copii” a mărturisit Ema.

Ema Pendiuc, vedeta TVR3, declară: ,,Surpriza pentru toată lumea constă în faptul că pe lângă debutul copiilor ,,Aventurile micilor vedete” reprezintă şi debutul meu în calitate de actriţă, într-un film de scurt metraj, chiar în regia sorei mele. Este un rol secundar, dar sunt tare mândră de el, l-am făcut cu multă pasiune şi am avut emoţii ca niciodată până acum. Dar m-am bazat foarte mult pe indicaţiile primite de la sora mea şi asta m-a ajutat să depăşesc momentele mai dificile.”

„Micile Vedete”, www.micilevedete.ro, este prima şcoală de film şi televiziune din România, care se adresează exclusiv segmentului de copii, cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani. Acest proiect iniţiat de surorile Pendiuc reprezintă o investiţie sustenabilă în atingerea viziunii lor pe termen lung, respectiv „România Micilor Vedete” – o Românie în care valori precum încredere, respect, curaj şi recunoaştere sunt pilonii de bază ai societăţii, iar concepte precum inocenţă, aventură şi ludicul copilăriei se regăsesc în filmele şi emisiunile româneşti pentru copii.

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Loading...
Click to comment

Lasă un răspuns

Evenimente

Incep audițiile pentru Mastering the Music Business

Published

on

Ediția din acest an a Mastering the Music Business – conferința dedicată industriei muzicale din România – aduce încă o noutate: sesiunile de audiții.

În timpul acestora, câțiva dintre producătorii muzicali invitați (autohtoni și internaționali) le vor oferi feedback în timp real, față în față, celor care se înscriu.

Practic, juriul format din specialiști: Dan Byron (România), Serban Cazan (România), Alex Cotoi (România), Matt Lawrence (Grammy Award winner – UK), James Lewis (UK), Alex Mihulin – Versus (România), Victor Panfilov (România) va audia piesele și, pentru fiecare compozitor și/ sau artist în parte, va oferi sfaturi în acord cu expertiza fiecărui profesionist.

 

Cum te poți înscrie la audiții?

Trimite o piesă (un link la YouTube sau Soundcloud – nu sunt acceptate piesele atașate mailului) pe adresa de mail: ask@masteringthemusicbusiness.ro , cu subiectul „Listening Sessions” până la data de 28 februarie 2018. În corpul mailului adaugă și numele persoanei care înscrie piesa și care va participa la audiții.

Pe 10 martie se vor anunța piesele care vor fi audiate. Programul sesiunilor de audiții în cadrul conferinței va fi anunțat odată cu programul detaliat al acesteia.

 

Condiții de participare la audiții:

Doar persoanele care au deja un bilet valid pentru conferință (cel puțin pentru zilele de 20 și 21 martie) pot înscrie piese pentru sesiunile de audiții.

 

Mastering the Music Business, prima conferință dedicată industriei muzicale din România, a ajuns la cea de-a treia ediție și se va desfășura în perioada 20 – 21 martie 2018, la București. Acest eveniment le aduce participanților numeroase oportunități de relaționare cu persoane-cheie care activează în industria muzicală și în industriile adiacente.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Carla’s Dreams, concert la Arenele Romane din Bucuresti: “Monomaniac”

Published

on

Carla’s Dreams revin pentru al treilea an consecutiv la Arenele Romane din Bucuresti pe 5 mai de la ora 19:00 în cadrul unui nou eveniment BestMusic Live Concerts și Global Records!

Show-ul se numește “Monomaniac”, prilej cu care Carla’s Dreams vor prezenta publicului piese noi, dar și alte piese deja îndrăgite de fanii artiștilor.

 

“Sunt multe feluri de a anunța un concert. Mai pompos sau mai simplu. Dar ținând cont că este al treilea de acest tip – considerăm că ne putem permite să spunem că este tradiție deja. Așadar:

Carla’s Dreams – “MONOMANIAC”

Arenele Romane, 5 mai.

Vă așteptăm! Și

V-am cuprins! ,)”, au spus Carla’s Dreams.

 

În 2017, Carla’s Dreams au susținut un concert în fața a peste 5000 de fani la Arenele Romane pentru lansarea albumui “Antiexemplu”, iar în 2016, un eveniment sold out pentru lansarea albumului “NGOC”.

Anul trecut, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube unde au peste 530 000 000 de milioane de vizualizări. Cu această ocazie, artiștii au decis să lanseze piesa „Frica” drept cadou pentru fanii.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Directia 5 canta de Valentin’s Day in ParkLake

Published

on

Nu-i așa ca cel mai frumos sentiment merită să fie premiat? Câștigătoare absolută, iubirea este in februarie celebrată cum se cuvine la ParkLake Shopping Center! Cântecele trupei Direcția 5, dansul pasional și premiile surprinzătoare marchează luna în care totul este despre și, mai ales, pentru îndrăgostiții de toate vârstele.

 

Cântăm despre iubire alături de Direcția 5

Pe data de 10 februarie, începând cu ora 19:00, cuplurile prezente în centrul comercial vor putea asculta live cele mai cunoscute, dar și cele mai noi melodii ale trupei Direcția 5. Concertul va avea loc la parter, în zona Main Square, iar finalul acestuia va fi marcat de 1 000 de baloane roșii eliberate deasupra publicului. Dar surprizele nu se opresc aici! Participanții la eveniment vor avea șansa să câștige unul dintre premiile oferite de magazinele partenere și ascunse în interiorul baloanelor, precum și premiul cel mare – un inel cu diamant Salvini, oferit de magazinul Kultho și un telefon iPhone 8

De asemenea, în weekend-ul 10 – 11 februarie, între orele 14:00 – 20:00, cabina foto special pregătită pentru publicul mall-ului va aștepta cuplurile de îndrăgostiți, și nu numai, să își exprime sentimentele în moduri cât mai expresive: în fotografii-instant.

 

Iubirea în pași de dans

Pe data de 17 februarie, intre orele 16:00-20:00, ParkLake Shopping Center, cu sprijinul școlii de dans Happy Star îi invită pe pasionații de dans să participe la spectacole de kizomba, bachata și salsa. Evenimentul are loc la parter, în zona Main Square.

Happy Star este una dintre școlile românești cu tradiție, organizând de-a lungul timpului, pe lângă numeroase cursuri de dans destinate persoanelor de toate vârstele, și concursuri și festivaluri cu renume.

 

Târg dedicat iubirii

În perioada 08 februarie – 08 martie ParkLake Shopping Center gazduiește un târg tematic dedicat sărbătorii iubirii. Expozanţii îi aşteaptă pe îndrăgostiți şi nu numai cu nenumărate dovezi de dragoste, ideale pentru a-i surprinde pe cei dragi lor. La parter, intrarea dinspre Starbucks și Second Cup, participanţi vor prezenta sugestii de cadouri pentru toate gusturile: decoraţiuni, bijuterii, cosmetice, dulciuri şi multe altele.

Magazine Partenere: iStyle, Kultho, Worldclass, Magnolia, Il Passo, Reserved, House, Cropp, Sinsay, Gloria Jeans, Lanidor, Luxury Gift, Gatta, Tommy Jeans, HANDSOME MONK COFFEE, Bigotti, Yves Rocher, Cinema City, Gherasos, Forever 21, Starbucks

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending