HomeLIFE STYLEEmil Boc – noul Premier ales !

Emil Boc – noul Premier ales !

emil-bocTraian Basescu l-a nominalizat astazi la ora 14 pe noul Premier ales, in numele lui Emil Boc. Seful statului a mentionat ca l-a ales pe Emil Boc in functia de Prim ministru pentru ca este Presedintele PDL, partidul care a obtinut cele voturi la alegerile parlamentare . In plus seful statului a declarat ca s-a consultat cu liderii paridelor politice pe acest tema astazi la Palatul Cotroceni .

Anuntata initial pentru ora 12.30, presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 14.00. Surse politice sustin si chiar Stolojan a sugerat ca Emil Boc va fi noul premier desemnat. Primarul Clujului ar fi cel mai tanar premier al Romaniei de dupa 1990.
Intrebat daca i s-a propus functia de premier, Emil Boc a evitat sa dea un raspuns luni.
Liderii partidelor politice parlamentare au fost convocati, luni la pranz, la Cotroceni, de catre seful statului, in urma deciziei lui Theodor Stolojan de a-si depune mandatul de premier.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns