HomeALL MEDIAEmil Gradinescu la Europa FM: ,,In viata mea am comentat intre 5-10 blaturi”

Emil Gradinescu la Europa FM: ,,In viata mea am comentat intre 5-10 blaturi”

Vineri, 30 aprilie Emil Grădinescu a lăsat deoparte comentariile sportive şi a acceptat invitaţia Monicăi Anghel şi a lui Bogdan Miu de a vorbi despre viaţa şi cariera lui la “Deşteptarea” de la Europa FM. Bogdan l-a invitat pe Grădinescu la un exerciţiu de sinceritate în “Camera Secretelor”.

Ascultătorii Europa FM au aflat că activitatea lui de comentator a început cu stângul. « Primul meci pe care l-am comentat a fost în anul 1991, Corvinul-Sport Club Bacău, jucat la Bacău. Am fost norocos că nu m-au dat afară după acel meci pentru că am fost foarte slab”, a mărturisit Emil în “Deşteptarea”.
Amintindu-şi perioada neagră din fotbal în care suspiciunile de blat nu încetau să apară, Emil Grădinescu i-a povestit lui Bogdan că, de-a lungul carierei lui, a comentat şi meciuri aranjate. “Cred că am trecut prin aşa ceva cam între 5-10 ori. Din păcate pentru mine, nu le-am depistat pe toate în timp ce comentam. De multe ori îmi dădeam seama după încheierea partidei”, a explicat el.
Deşi este un profesionist recunoscut în România, Emil nu a stat pe gânduri când a fost întrebat ce meci ar prefera să comenteze dintre Steaua-Dinamo şi CFR Cluj-Unirea Urziceni. “Aş alege oricând derbiul Steaua-Dinamo”.
În ceea ce priveşte viaţa lui personală, Emil Grădinescu nu a vrut să dezvăluie prea multe. Astfel, el a considerat că întrebarea despre o posibilă căsătorie în vară, cu Carmen Trandafir este “prea personală” şi a preferat să nu comenteze. Cu toate acestea el a vorbit la Europa FM despre fiica lor, iar în glasul lui s-a simţit mândria de tată, căci micuţa îi recunoaşte vocea când o aude la televizor.
Pentru a afla care este părerea lui Grădinescu despre politică puteţi asculta interviul din “Deşteptarea” pe www.europafm.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • Gradinescule, toata viata ta ai fost un pilos si un puturos. Nimeni din TVR nu uita ca nu faceai nimic, dar la deplasari erai primul, pentru ca ii bagai limba in c ur de.un cot si lui Todan si lui Naum. ca si comentator, nu esti rau, dar nici pe departe cel mai bun, asa cum te dau prietenii din presa. Pentru ca ai avut grija, mai, lingaule, sa te imprietenesti cu cine trebuie. Mars de mizerie! Un fost coleg

Lasă un răspuns