HomeTELEVIZIUNEPremieră TVEmisiunea de investigaţii revine în grila PRIMA TV cu un caz incredibil: cum să furi un munte!

Emisiunea de investigaţii revine în grila PRIMA TV cu un caz incredibil: cum să furi un munte!

PREMIERĂ: Luni revine, începând cu ora 21.30, în grila Prima TV, emisiunea Dosarele DNA, prezentată de Marius Saizu. Primul caz de corupție: munții noștri aur poartă, noi îi vindem la bucată.

 

Marius Saizu și echipa emisiunii Dosarele DNA vă spun, luni, de la ora 21.30, tot ce trebuie să știți despre unul dintre cele mai incredibile furturi posibile: un munte. Inculpații, sub pretextul că au semnat ca primarul, au atribuit ilegal un munte din județul Vâlcea.

 

Munții nostri aur poartă, noi îi vindem la bucată! Nu sunt versuri ci realitatea zilelor noastre. Un primar, o secretară, un șef de ocol silvic și șeful unei obști au ticluit un plan și l-au pus în aplicare. Acum, instanța trebuie să pună în aplicare câte o pedeapsă pentru fiecare. Reacția incredibilă a soției primarului, care a primit 5 ani de închisoare, pare să spună tot despre cei care ajung în astfel de ipostaze:”Nu face cinci ani, că e în vârstă și iese după o treime din pedeapsă”.

 

Cum a fost posibil așa ceva? Cine i-a descoperit? Află totul despre acest caz incredibil de corupție luni, la PrimaTV de la ora 21.30, într-un nou sezon al emisiunii Dosarele DNA.

 

Foto Credit: PRIMA TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns