HomeTELEVIZIUNEEmisiuniEmisiunea iLikeIT revine, în grila la PRO TV: Realitatea virtuală, augmentată, inteligență artificială și mașini autonome, în noul sezon alături de George Buhnici

Emisiunea iLikeIT revine, în grila la PRO TV: Realitatea virtuală, augmentată, inteligență artificială și mașini autonome, în noul sezon alături de George Buhnici

iLikeIT revine la Pro TV sâmbătă, 18 februarie, de la ora 10:00! Sezonul cu numărul opt al emisiunii începe în forţă! Realitatea virtuală, realitatea augmentată, inteligenţa artificială, maşinile autonome și casele inteligente se numără printre temele de discuţie dezvoltate de echipa emisiunii iLikeIT în următoarele săptămâni.

 

Chiar de la prima ediţie iLikeIT, telespectatorii vor putea vedea cât de avansată este tehnologia de la bordul vehiculelor inteligente. Maşinile viitorului adună kilometru după kilometru sub pălăria testelor. Au acoperit câteva sute de milioane, pe şosele, și miliarde bune în lumea virtuală. Echivalentul a 300 de ani de condus pentru întreaga omenire.

 

George Buhnici şi Marian Andrei au fost în Statele Unite ale Americii, în Las Vegas, pentru Consumer Electronics Show şi aduc noutăţi despre o lume fascinantă! Cel mai mare târg de tehnologie a ajuns anul acesta la ediţia cu numărul 50 și ne permite să aruncăm o privire în viitor. A adunat mai bine de 3.800 de expozanţi, 600 de start-up-uri şi nu mai puţin de 175.000 de profesionişti din industrie.

 

Echipa iLikeIT a trecut şi prin Silicon Valley, California. De aici s-au ridicat companiile Apple şi Intel, au scris istorie Google şi Facebook, Tesla şi eBay. Mii de români lucrează, în acest moment, la companiile cu sedii aici.  Studenţi de top, cercetători, doctori, unii dintre ei ajung să fie recrutaţi de companii-gigant sau chiar de către statul american. Alţii, în schimb, îşi pun la bătaie isteţimea şi  curajul construind… de la zero.

 

Nici în acest sezon, George şi Marian nu vor sta departe de cele mai tari gadgeturi de pe piaţă. Aşteptaţi-vă, aşadar, la teste live şi provocări-surpriză pentru telefoane, laptopuri, drone sau sisteme audio cu dotări de top.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns