HomeTELEVIZIUNEEmisiuniEmisiunea La Măruță a reușit să strângă peste 74.000 de euro, în timp record, pentru Denis Pașcovici!

Emisiunea La Măruță a reușit să strângă peste 74.000 de euro, în timp record, pentru Denis Pașcovici!

După ce săptămâna trecută Cătălin Măruță a prezentat cazul tulburător al micuțului Denis Pașcovici, iar echipa emisiunii La Măruță a mers în Franța pentru a filma condițiile dificile în care muncește tatăl micuțului, fostul campion Cosmin Pașcovici, pentru a face rost de banii necesari pentru tratamentul fiului, românii s-au mobilizat și, în doar 3 zile, s-au strâns peste 74.000 de euro pentru băiețelul care merită o șansă la viață.

La nici doi ani, Denis suferea prima operație de cancer pe creier și părea că s-a vindecat. După ani de chin, suferință și zeci de operații, boala a recidivat. În urma unei crize neașteptate, acum două luni, copilul a fost internat într-un spital din România și a suferit o nouă intervenție pe creier.

Tatăl băiatului, Cosmin Pașcovici, lucrează în momentul de față pe un tractor undeva lângă Bordeaux și încearcă din răsputeri să facă rost de bani pentru a-și salva fiul și a asigura familiei un trai decent, situația materială a acesteia fiind una extrem de grea. Datorită celor care au ajutat, Cosmin se poate întoarce acasă, alături de familie în aceste momente dificile.

Emisiunea La Măruță le aduce telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18:00, povești emoționante de viață și face tot posibilul să ajute oameni care au nevoie de sprijinul nostru.

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns