HomeALL MEDIAEmisiunea "La şuetă cu Bahmu" işi schimba ora de emisie

Emisiunea "La şuetă cu Bahmu" işi schimba ora de emisie

Începând cu 4 ianuarie 2010, Adriana Bahmuţeanu şi emisiunea “La şuetă cu Bahmu”, va da startul divertismentului, de la ora 16.00, la Kanal D, informeaza site-ul televiziunii!

În stilul în care s-a consacrat, Adriana va aduce în faţa telespectatorilor show-uri spectaculoase cu invitaţi speciali, un talk-show de amiază cu teme variate şi invitaţi renumiţi.

Telespectatorii vor primi cele mai bune sfaturi de la specialiştii invitaţi, fie că sunt femei, bărbaţi, familişti, celibatari sau vârstnici.

Nici rubrica de monden nu se lasă mai prejos iar Bahmu promite că cele mai noi veşti, scandaluri, bârfe din showbiz-ul românesc, le veţi afla din emisiunea „La şuetă cu Bahmu”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • buna..bahumu. as vrea sa dansez si eu in emisiunea ta:( dansez foarte bn pe orientale,turcesti.arabesti.as vrea sa dau o proba dak se poate va rog..va las id-ul mew..astept sa ma contactati roxy_kiss34@yaho.com

  • bahmu are cea maI tare iemisine si so o tina o mie de ani cea mai tre iemisine la canal d

  • super tare bahmu.. fa-le pe toate!!!:d

  • super tare bahmu.. fa-le pe toate!!!:d

Lasă un răspuns