HomeTELEVIZIUNEEmisiuniEmisiunea Star Chef, cu Nicolai Tand, sâmbătă şi duminică, la Antena Stars

Emisiunea Star Chef, cu Nicolai Tand, sâmbătă şi duminică, la Antena Stars

Emisiunea Star Chef va fi difuzată sâmbătă şi duminică de la ora 17:00 la postul de televiziune Antena Stars. Invitati vor fi actrita Rodica Popescu Bitanescu si cantaretul de muzica populara Gelu Voicu. 

Actrita cu cel mai molipsitor ras va face marturisiri socante despre cum a trecut in tinerete „de la marire la decadenta” si a pierdut toata averea ramanand doar „cu o caruta si un caine”, dar recunoaste ca toate aceste experiente dure au ajutat-o sa scrie atat de apreciatele ei piese de teatru care de ani la randul se joaca cu casa inchisa.

Intreaga emisiune se va desfasura precum un spectacol de teatru pus in scena de Rodica Popescu Bitanescu in care va povesti despre prima iubire :”Il pandeam pe la colturi si ala fugea de mine ca de streche”, despre valoarea banului si despre viata de actor si-si va surprinde invitatii fredonand o piesa din popor.

 

Stiind ca va fi randul echipei lui duminica sa impresioneze telespectatorii Gelu Voicu recunoaste ca si-a „antrenat echipa in cantonament” pentru a face fata concurentei. El va prezenta „arta gatitului insotita de cantec” si nu numai ca va veni cu rosii, ardei si ceapa de la mama din batatura, cu o ratusca de tara din Teleorman, dar nu va uita sa dezvaluie un ingredient surpriza, ori sa le ceara ajutorul prietenilor sai care vor canta si incanta publicul cu muzica usoara sau populara.

Pentru scurt timp nota hilara a emisiunii de duminica se va transforma intr-una ceva mai serioasa odata cu destainuirile facute de Gelu Voicu cu privire la rautatile din lumea artistica cu care trebuie sa se lupte in ultima vreme. Se va face liniste si toata lumea va sta sa asculte invatamintele si sfaturile pline de continut si bunavointa ale mai varstnicei sale contracandidate: „Frustrarile se nasc din faptul ca oamenii nu sunt siguri pe ei”.

 

In timp ce mancarea se va fierbe si carnea se va patrunde, Gelu Voicu va canta la caval, iar mult indragita actrita va face publica si reteta ei de cordusata, dar pentru a afla ce este acest preparat si unde se foloseste, pentru a invata cum se gateste o rata pe varza in Teleorman sau un pui picant cu orez si ingrediente indiene telespectatorii nu trebuie sa rateze emisiunile Star Chef de sambata si duminica de la ora 17:00 pe Antena Stars.

 

Foto Credit: Antena Stars

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns