HomeLIFE STYLEEmisiunea ţeapă ''100% Adevărat" de la OTV continuă!

Emisiunea ţeapă ''100% Adevărat" de la OTV continuă!

Chiar daca in presa s-a scris despre teapa de la OTV, emisiunea 100% Adevarat prezentata de Pepe si Ramona Badescu continua si maine seara ! Vom vedea ce miniciunele vor mai scoate reprezentantii emisiunii pentru a acoperii prejudiciile!

Sa ne aducem aminte…

Potrivit reprezentantilor dezvoltatorului imobiliar Domus Stil, firma care se ocupa de productia emisiunii de la OTV si de premiile saptamanale nu a achitat valoarea apartamentelor acordate ca premii la emisiune (circa 2 milioane de euro).

Ionut Negoita a declarat in cursul zilei de joi ca emisiunea „100% adevarat” este de fapt „100% teapa” deoarece „apartamentele care au fost achizitionate de la noi nu au fost achitate”.

Potrivit intelegerii dintre cele doua parti, dezvoltatorul trebuia sa livreze 80 de apartamente. Dupa 33, lucrurile s-au oprit si doar 16 dintre ele au fost achitate.

Potrivit Observatorului Antenei 1, daca in termen de o saptamana firma care se ocupa de productia emisiunii de la OTV nu va achita toate apartamentele, dezvoltatorul Domus Stil va reintra in posesia acestora, ceea ce inseamna evacuarea locatarilor.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments

Lasă un răspuns