HomeLIFE STYLEEmisiuni culturale noi si filme bune, in grila de toamna, la TVR 1

Emisiuni culturale noi si filme bune, in grila de toamna, la TVR 1

TVR 1 propune din 6 octombrie o noua grila de programe, cu filme de top, talk-show-uri si emisiuni de divertisment.
De luni pana joi, in prime-time vor fi difuzate serialele de Eureka, Anatomia lui Grey, (sezonul IV, in premiera), Agentia Psych si CSI – Crime si investigatii (sezonul VII, in premiera).
Serile de marti pana joi propun, de la ora 21.10, talk-show-urile Intre bine si rau, Prim plan si S-a-ntamplat in Romania, informeaza un comunicat de presa al TVR . In fiecare seara, de marti pana duminica, de la ora 22.15, cinefilii sunt rasfatati cu filme precum Va gasesc fermecator, Pictam sau facem dragoste?, Labirintul lui Pan, Jurnalul lui Bridget Jones, Chicago, Alexandru, Shakespeare in Love, Kill Bill 1 si 2.
Seara de luni este rezervata teatrului, in program Doctor fara voie, de Moliere si Tache, Ianke si Cadir, de V.I. Popa.
De vineri pana duminica, Iuliana Tudor, Marina Almasan si Dan Bittman va invita la emisiuni cu invitati in platou. Iuliana Tudor revine din 10 octombrie cu un nou sezon din O data-n viata, intr-un studio cu decor innoit si cu mai multi invitati.
Marina Almasan modereaza, din 11 octombrie, Ne vedem la TVR, intr-un format nou, extins pe aproape doua ore, si transmis in fiecare sambata, de la ora 14.20.
Dan Bittman  aduce duminica, de la ora 17.10, un nou sezon de Danutz SRL, alaturi de bucatarul Antonio si trupa Marfar.
Emisiunile de cultura sunt foarte bine reprezentate pe TVR 1, postul difuzand din 6 octombrie patru astfel de productii:
Citeste si da mai departe, un nou talk-show cultural moderat de Marius Chivu (luni, ora 18.10), Garantat 100%, intrat in cel de-al zecelea an de viata (sambata, ora 17.00), Nocturne, (vineri, 00.30) emisiunea Marinei Constantinescu, revenita in grila dupa o scurta pauza, dar si Profesionistii Eugeniei Voda (sambata, 00.10). Miezul zilei este un nou show pentru femei, gazduit pe TVR 1, transmis in direct si prezentat de luni pana joi, de la ora 12.00, de Iuliana Marciuc si vineri de Leonard Miron.
Tot in grila de toamna, TVR 1 propune talk-show-urile De la Est la Vest, cu Bogdan Chireac, Saptamana politica, cu Monica Ghiurco, si emisiunea de politica externa Europa ne priveste, moderata de Luca Niculescu.
Alte noutati oferite de TVR 1, incepand cu saptamana urmatoare, sunt emisiunea de mediu Green Report, prezentata de Zoli Toth (de la Sistem), precum si Descopera Europa ta! si Parfum de glorie (cu Dumitru Graur), cu noi editii. www.tvr.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns