Connect with us

ALL MEDIA

Emisiuni speciale de Crăciun la TVR 2 (vezi programul complet)

Published

on

Ca în fiecare an, TVR 2 a pregătit un program special de sărbătoare, cu numeroase filme artistice, seriale şi documentare pentru toate vârstele şi gusturile, concerte, transmisiuni şi ediţii speciale care să aducă în casele tuturor o atmosferă încărcată de magia Crăciunului.

Transmisiuni şi ediţii speciale

Respectând tradiţia din fiecare an, în zilele de mare sărbătoare creştinească, de Crăciun şi de Paşte, TVR 2 programează o ediţii speciale cu transmisiuni directe de la Vatican. Aşadar, telespectatorii TVR 2 vor putea urmări vineri noaptea, în Ajunul sau Vigilia Crăciunului, Sfânta Liturghie a Nopţii Sfinte celebrate de Papa Benedict al XVI-lea. A doua zi, sâmbătă, 25 decembrie, în solemnitatea Naşterii Domnului, din loja centrală a Bazilicii Vaticane, Papa va pronunţa Mesajul de Crăciun şi va da binecuvântarea „Urbi et Orbi”, oraşului Roma şi lumii întregi. Ediţii speciale de Crăciun vor avea numeroase emisiuni de la TVR 2, menţionând, în acelaşi timp eforturile celebrului bucătar Jamie Oliver, care aduce, în premieră, un episod special dedicat reţetelor de Crăciun.
Spectacole

Joi, 23 decembrie, în exclusivitate la TVR 2 puteţi urmări spectacolul susţinut în acest an la Bucureşti de trupa ABBA Generation iar sâmbătă, 25 decembrie, TVR 2 aduce tot o exclusivitate : concertul Back to the 80’s susţinut în octombrie 2010 la Sala Palatului de formaţiile Saragosa Band şi Goombay Dance Band. Acestea se adaugă programelor speciale de colinde româneşti ce vor fi difuzate în prim azi de Crăciun.

Mai multe detalii despre programul de Crăciun la TVR 2, în cele ce urmează:

Joi, 23 dec. ora 23.00
ABBA Generation
TVR 2 a înregistrat şi va difuza, în exclusivitate, cele mai importante momente ale spectacolului oferit românilor de cei şapte membri ai trupei ABBA GENERATION, unicul grup tribut abilitat de suedezi să le distribuie producţiile originale. Reproducând fidel muzica legendarului grup ABBA, concertul omagial ABBA GENARATION susţinut la Sala Palatului în octombrie 2010 a readus publicului euforia anilor disco, interpretând cele mai mari hituri ale trupei ABBA.

Vineri, 24 dec. ora 8.10
Tonomatul DP2 – ediţie specială de Ajun de Crăciun
Eda, Diana, Alec, Mihnea Mihăiţă şi Andreeas se pregătesc de cea mai importantă sărbăoare a iernii. Împodobesc bradul, aşteaptă colindători şi discută despre obiceiurile din ajun de Crăciun. Oaspeţii acestei ediţii de sărbătoare vor fi Ozana Barabancea, Cristina Rus, Mihai Trăistariu, Ducu Bertzi şi Proconsul.

Vineri, 24 dec. ora 20.10
Moş Crăciun Junior (SANTA JUNIOR – SUA, 2002)
Regia Kevin Connor. Cu: Lauren Holly, Nick Stabile
Comedie. Chris Kringle Jr. se ocupă de afacerile familiei, dar moştenitorul la tronul celui care împarte daruri nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Cu ajutorul unei pleiade de personaje, Moş Crăciun Jr. va trebui să înveţe să aibă încredere în spiritul Crăciunului şi în ce înseamnă a dărui. Viitorul Crăciunului depinde de asta.

Vineri, 24 dec. ora 23.10
Via sacra – Ediţie specială cu Vigilia di Natale – Slujba de Crăciun în transmisiune directă de la Vatican

Vineri, 24 dec. ora 00.40 si sâmbătă, 25 dec. ora 23.10
Cele zece porunci (THE TEN COMMANDMENTS-SUA, 2006)
Regia Robert Dornhelm
Cu: Dougray Scott, Omar Sharif, Naveen Andrews
Dramă. Speriat de profeţia că un copil va deveni Prinţul Egiptului, faraonul îi ucide pe toţi nou-născuţii de parte masculină. Dar fiul unui sclav evreu, Moise, este salvat şi crescut în casa regală ca un prinţ adevărat. Aflând care este originea sa şi inspirat de un mesaj de la Dumnezeu, Moise începe lupta disperată e eliberării poporului său din robia Egiptului.

Sâmbătă, 25 dec. ora 9.35
Căluţul lui Winky (WINKY’S HORSE – Belgia, Olanda, 2005)
Regia Mischa Kamp Cu: Ebbie Tam, Aaron Wan
Dramă. Winky, o micuţă chinezoaică, se mută în Olanda cu familia ei, care şi-a deschis un restaurant la periferia Amsterdamului. Fiindu-i greu să se adapteze într-o lume prea nouă pentru ea, Winky îşi alege drept prieten un ponei din vecini, roşcat, blând, dar cam bătrâior. Numai că acesta se îmbolnăveşte şi moare, iar Winky, disperată, îi cere Moşului Nicolae, despre care a aflat că îndeplineşte dorinţele copiilor cuminţi, un căluţ al ei şi numai al ei…

Sâmbătă, 25 dec. ora 11.15
Atenţie, se cântă ! – ediţie specială de Crăciun, prezentată de Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc. Invitaţi: Nico, Oana Sârbu, Marcel Pavel, Miruna Oprea şi Corala IC Danielescu (momente filmate din concertul care a avut loc la Ploieşti).

Sâmbătă, 25 dec. ora 12.55
Via sacra – Ediţie specială cu Urbi et orbi – Mesajul şi binecuvântarea adresate „Cetăţii şi Lumii” de către Suveranului Pontif, Papa Benedict al XVI-lea. Transmisiune directă de la Vatican.

Sâmbătă, 25 dec. ora 15.10
Arthur şi Minimoys (ARTHUR ET LES MINIMOYS – Franţa, 2006)
Regia Luc Besson. Cu: Freddie Highmore, Mia Farrow
Fantezie. America, în timpul marii recesiuni. Arthur, un puştiu smpatic, locuieşte cu bunica lui la fermă. Părinţii sunt în oraş în căutarea unei slujbe, iar bunicul pare să fi dispărut. Bunica îi povesteşte lui Arthur despre tribul Minimoys şi despre comoara ascunsă de bunic în grădină. Pentru că sunt ameninţaţi cu evacuarea în 48 ore, Arthur încearcă să găsească şi comoara şi pe bunicul…

Sâmbătă, 25 dec. ora 18.00
Ultima prescură.
Filmul este realizat de Tudor Chirilă şi a fost premiat în 2010 de UCIN pentru documentar de lung metraj.  Într-un cătun izolat, în munţii Pădurea Craiului, trăieşte o bătrână octogenară, Nana Veronica. Figură emblematică a zonei, respectată de toţi vecinii, ea era cea care pe vremuri făcea prescura pentru biserica satului fiind considerată de preoţi o femeie curată. De când a îmbătrânit, a lăsat altora acest privilegiu, fiind însă, acum, dispusă să mai facă o singură dată, ULTIMA prescură, pentru ca meşteşugul ei să rămână în arhiva filmului ca un testament pentru generaţiile următoare.

Sâmbătă, 25 dec. ora 20.10
Petrecerea (THE PARTY – SUA, 1968)
Regia Blake Edwards. Cu Peter Sellers
Comedie. Hrundi V. Baksi este un actoraş indian care, din modestul lui post de figurant, este la un pas de a distruge filmările grandioase şi costisitoare ale unui film de epocă. Numai că, în loc să fie concediat, el este invitat din greşeală la o petrecere cu ştaif, unde doar greii Hollywoodului au acces. Naiv, împiedicat, dezastru umblător, eroul nostru provoacă un şir de încurcături absolut delicioase.

Sâmbătă, 25 dec. ora 22.30
Back to the 80’s
TVR 2 a înregistrat şi va prezenta, în exclusivitate, cele mai bune momente din concertul susţinut în octombrie 2010 la Sala Palatului de formaţiile Saragosa Band şi Goombay Dance Band. Telespectatorii se vor putea delecta cu hiturile muzicii disco ale anilor ‘80 precum „Big Bamboo”, „Zabadak”, „Malaika” sau „Rasta Manale” ale trupei Saragossa Band sau „Sun of Jamaica” al trupei Goombay Dance Band.

Duminică, 26 dec. ora 12.10
Booky şi Misteriosul Moş Crăciun (BOOKY AND THE SECRET SANTA – Canada, 2007) Regia Peter Moss
Cu: Rachel Marcus, Sarah White
Dramă. Beatrice Thompson, poreclită Booky, este o fetiţă drăguţă şi isteaţă, care locuieşte împreună cu familia ei iubitoare în Toronto. Povestea începe în vremuri tulburi, căci suntem la începutul marii crize economice, iar tatăl lui Booky îşi pierde locul de muncă. Sărbătorile de iarnă se apropie, iar criza se pare că va afecta şi sacul cu daruri al Moşului. Însă Booky este convinsă Moşul ei cel secret va salva Crăciunul.

Duminică, 26 dec. ora 14.00 –
Premieră! – Jamie: reţete de Crăciun (JAMIE COOKS CHRISTMAS – Marea Britanie, 2008)Documentar.
Jamie, însoţit de prietenul şi mentorul său, maestrul italian Gennaro Contaldo, ne invită într-o minunată călătorie de Crăciun, în care simţurile vor fi alintate cu cele mai grozave reţete, în care imaginaţia are frâu liber, iar bucuria sărbătorii este molipsitoare.
Duminică, 26 dec. ora 20.10
San Antonio (SAN ANTONIO – Franţa, 2004) Comedie, acţiune.
Regia Frederic Auburtin
Cu: Frederic Lanvin, Gerard Depardieu
Comisarul San-Antonio şi nesăţiosul locotenent Berurier trebuie să lase ranchiuna deoparte şi să facă tot posibilul să-l găsească pe preşedintele republicii, care a dispărut, cu totul neaşteptat, din toaleta Palatului Elysee. Vremurile tulburi, ameninţările teroriste şi invidiile mărunte pot îngreuna o anchetă de asemenea anvergură.

Duminică, 26 dec. ora 22.30
Numele trandafirului (THE NAME OF THE ROSE – Franţa, Germania, 1986) Regia Jean-Jacques Annaud.
Cu: Sean Connery, Christian Slater
Thriller. Ecranizare după romanul cu acelaşi nume al scriitorului Umberto Eco. Anul 1327, o mănăstire benedictină izolată… Călugărul franciscan William de Baskerville şi tânărul novice Adso poposesc aici pentru o dezbatere privind sărăcia şi pe Mântuitor. Numai că, abia ajunşi, ei sunt prinşi într-o poveste complicată şi misterioasă. Mai mulţi călugări mor unul după altul în maniere ciudate, care amintesc de ultima carte a Bibliei. William de Baskerville va încerca să descopere ce secrete ascunde biblioteca plină de labirinturi a bătrânei abaţii…

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Internship

Global lansează primul program de internship din domeniul entertainment-ului și talent management-ului

Published

on

Timp de trei luni, tinerii au acces în culisele entertainment-ului. Pe 19 iunie Global Entertainment, cea mai mare platformă de artiști și influenceri din România, dă startul înscrierilor în programul de internship dedicat tinerilor care vor să descopere provocările, profesionalismul, creativitatea și dinamica de lucru din domeniul entertainment-ului.

Acest program de internship plătit reprezintă ocazia perfectă pentru cei care vor să-și lărgească aria de cunoștințe din domeniul industriei muzicale, advertising, media, entertainment, talent management, producție audio-video și administrarea drepturilor de autor. Internship-ul urmează să se desfășoare din trei în trei luni și își propune să aducă în atenția tinerilor tendințele tehnologice importante pentru succesul în era digitală și trendurile acestor industrii caracterizate de o continuă schimbare.

În program se pot înscrie toate persoanele de peste 18 ani, indiferent de studii sau specializări, acestea urmând să aleagă unul dintre modulele propuse în cadrul lui. O singură cerință este obligatorie: să fie entuziaste, pentru că entuziasmul este ingredientul principal din spatele hiturilor, al campaniilor de succes, al conținutului care devine viral și al producțiilor revoluționare din domeniul audiovizualului.

Prin intermediul acestui internship, Global pune la dispoziția tinerilor interesați trei module: Creativity & Content Creation, Marketing & Sales și Legal & Business Affairs. Candidații trebuie să opteze pentru unul dintre cele trei module și să parcurgă un proces de selecție care se va desfășura atât online, cât și offline. Pe parcursul acestui proces, accentul va fi pus pe întrebările experențiale la care participanții vor răspunde. Candidații selectați își vor desfășura activitatea la sediul Global împreună cu un mentor dedicat în funcție de modulul ales.

„Artiștii și influencerii Global sunt o prezență de top în toate mediile relevante, indiferent dacă vorbim despre muzică, evenimente, online, televiziune, radio sau advertising. Totul este despre oameni, ideile lor și entuziasmul cu care le pun în aplicare, de aceea suntem într-o permanentă căutare de talente. Prin acest program de internship, primul de acest fel pe piața din România, le oferim tinerilor șansa să-și perfecționeze aptitudinile într-un business extrem de dinamic, care stabilește trendurile în materie de muzică, entertainment, evenimente și influencer marketing”, a declarat Olga Juverdeanu, General Manager Global.

Înscrierile se pot face aici: internship.weglobal.ro.

Platforma Global, formată din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenția de evenimente și Global Talent, agenție de talente, reprezintă artiști de top precum INNA, Delia, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Posturile de televiziune din cadrul Intact Media Group anunță ieșirea din must-carry

Published

on

Intact Media Group –  Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și ZuTV) și Antena 3 – cel mai puternic grup de media cu capital integral românesc  a luat decizia de a ieși din must-carry (lista televiziunilor pe care operatorii de cablu sunt obligați să le aibă în grilă).

Intact Media Group anunță că la data de 15.06.2018 a semnat un contract de retransmisie cu RCS&RDS pentru difuzarea canalelor sale.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de televiziune Digi Film îşi schimbă denumirea în FILM NOW

Published

on

Foto Credit: DIGI TV

Din 18 iunie, Digi Film, canalul de filme al RCS & RDS, va avea o nouă identitate. După șapte ani sub același brand, el își asumă acum un nume care întrupează valorile spectacol, culoare, aventură, într-o lume în care totul se întâmplă acum: aventură, acum; emoţie, acum; film, acum.

Astfel, Digi Film devine Film Now, un canal TV care aduce publicului abonat mai mult spectacol, mai multă emoţie, mai mult dinamism într-o selecție de filme de calitate, 24 de ore din 24, neîntrerupte de pauze de publicitate.

Digi Film a pornit în februarie 2011, din dorința companiei RCS & RDS de a completa oferta modestă a canalelor de film prezente în România. De atunci, Digi Film a adus publicului producţii de vârf din cele mai diverse genuri cinematografice, de la cele mai noi titluri la filmele de cult ale fiecărui gen. Difuzând încă de la lansare titluri premiate, multe cu succes colosal la box office, Digi Film a devenit rapid unul dintre preferatele  telespectatorilor Digi și ale cinefililor.

„Dacă ar fi să ne definim printr-o idee, probabil am vorbi despre acţiune sau adrenalină. Dar am promovat întotdeauna o combinaţie între fiorul adrenalinei  şi senzaţia de confort şi relaxare a comediilor bune, şi am completat tabloul cu cea mai diversă paletă de genuri: thriller, science-fiction, istoric, horror, film romantic, animaţie, dramă etc. În luna iulie, filme ca “Ice Age”, “Paddington 2”, “Doctor Strange”, “Arrival”, “Escape Plan”, “Den of Thieves”, “Bastille Day” și multe altele vor face parte din oferta Film Now,” precizează Bogdan Chiriţoiu, manager canale tematice.

Digi Film / Film Now are ca target principal spectatorul urban între 18 și 65 de ani. Grila 24/24 urmărește structura demografică și tiparul ocupării forţei de muncă, precum și tiparul de consum al telespectatorilor români, oferind filme de aventură, acţiune, comedie sau familie în timpul zilelor de lucru, animaţii și filme pentru copii în dimineţile zilelor de weekend și în perioadele de sărbători, filme cu cast puternic și renume în zilele de weekend. În prime time sunt programate cele mai intense filme de acţiune, aventuri sau thriller, cele mai tari comedii, cele mai incitante drame psihologice sau de suspans. Noaptea se difuzează preponderent filme de acţiune, thriller sau horror, pentru amatorii de senzaţii tari.

Digi Film / Film Now colaborează cu cele mai puternice companii de distribuţie de film din întreaga lume, de la marile studiouri (Warner, Disney, NBC etc.) la companii independente din România sau din străinătate, pentru a asigura telespectatorilor săi acces la o selecţie pentru toate gusturile și exigenţele

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending