HomeALL MEDIAEmmy: „Cristi Tanase o plateste pe Iulia cu 300 de euro ca sa se intalneasca cu el”

Emmy: „Cristi Tanase o plateste pe Iulia cu 300 de euro ca sa se intalneasca cu el”

Incurcata este lumea mondena, in mod special cea din Romania. Ba ca isi schimba iubitii/iubitele intre ele/ei, ba ca se insala, vedetele noastre lasa impresia ca la noi in tara numarul barbatilor si al femeilor este limitat.

Dupa ce si-a facut intrarea in showbiz cu mare scandal, acuzand-o pe vrajitoarea Sidonia ca a furat-o la bani cand i-a solicitat ajutorul, Emmy revine cu un nou scandal.

Pana nu demult blonda aparea alaturi de Sorinel Copilul de Aur si alti cativa tineri in cadrul show-ului „Saracii copii bogati” de la Kanal D. Daca acolo se afla in conflict cu colegele ei Bianca Rus si Andreea Podarescu, acum urmeaza sa se afle in conflic cu bomba sexy, Iulia Tabacaru.

Emmy sustine ca are o relatie cu fotbalistul Cristi Tanase, dar si cu un milionar pe nume Ioan Neculaie.

„Am o relatie cu Cristi Tanase. El nu mai este decat uneori cu Iulia Tabacaru. Ii da cate 300 de euro sa se intalneasca cu ea, iar apoi o trimite inapoi la Pitesti”, a declarat interpreta.

Tot Emmy marturiseste ca iubitul ei oficial este de fapt un alt barbat: Ioan Neculaie, patronul de la FC Brasov, cel care i-a interzis sa mai participe la show-ul de la Kanal D.

„Ne-am cunoscut la Brasov, la inceputul anului. Mi-a dat impresia ca vrea o relatie serioasa cu mine. Oricum, e foarte gelos si mi-a spus ca-mi ia un Porsche Cayenne, de Iepuras. Nu cred insa pana nu-l vad cu ochii mei”, sustine Emmy.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns