HomeLIFE STYLEEpisod în memoriam Gheorghe Dinica la ''State de Romania''

Episod în memoriam Gheorghe Dinica la ''State de Romania''

Joi, 11 februarie, telespectatorii ProTV vor urmari un episod special al serialului State de Romania, un episod in memoriam Gheorghe Dinica, scrie site-ul PRO TV

Imaginile au fost filmate la scurt timp dupa disparitia marelui actor, secventele fiind pline emotie si tensiune. Familia Potcovaru se intoarce in satra, unde descopera ca Aurica Fieraru, personajul interpretat de maestru lGheorghe Dinica in “Inima de tigan” si “Regina” a incetat din viata.

Actorii au fost foarte emotionati atat prin prisma contextului in care a avut loc filmarea dar si pentru ca reveanu in satra dupa o absenta de luni de zile. “Noi, actorii, ne-am intors in satra dupa 8 luni de absenta, iar personajele noastre dupa mai bine de 2 ani.

Atmosfera a fost foarte incarcata, pentru ca intreaga poveste filmata avea un fundal cat se poate de real si de tragic: moartea maestrului Dinica”, a declarat Octavian Strunila. “E un moment trist, insa este un omagiu pe care am incercat sa i-l aducem maestrului Dinica. El va ramane intotdeauna alaturi de noi pentru ca ceea ce dansul a creat este nemuritor”, marturisesteDoinita Oancea.

Joi, 11 februarie, de la ora 22.15, telespectatorii pot urmari episodul in care familia Potcovaru isi ia ramas bun de la satra si de la bulibasa Aurica Fieraru.

[starrating template_id=4 column=’votes’ rating_size=’24’ review_size=’24’ rating_thumb_size=’24’]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns