HomeMAGAZINEvenimenteErnest si Simona Patruleasa au aflat de ce “In zbor barba nu creste”

Ernest si Simona Patruleasa au aflat de ce “In zbor barba nu creste”

Lansarea cărții ”În zbor barba nu crește”, scrisă de Horia Rizea, un băiat de 13 ani, despre sora sa, diagnisticată cu autism, de joi, 20 septembrie, la Librăria Cărturești, a fost susținută și de vedetele postului Kanal D, Simona Pătruleasa, Raluca Lăzăruț, Ernest, Mihai Ghiță, Cristina Cioran, Paula Chirilă și Doru Șerban, prezente la eveniment.

Evenimentul s-a înscris în campania “Ajută un copil cu autism să meargă la școală!”, inițiată de Știrile Kanal D și Asociația Învingem Autismul.

Exact ca un om mare, Horia le-a citit celor prezenți pasaje din carte și a ținut un scurt discurs, după care a avut parte de prima sesiune de autografe din viața lui.

“Mă uit la Horia, e un copil extraordinar, mi-ar plăcea să am un băiat ca el! Îi mulțumim că ne-a făcut acest dar minunat și că ne-a ajutat să privim lumea prin ochii surorii lui”, a spus Simona Pătruleasa.

Între Ernest și micuțul scriitor s-a legat repede un dialog, pornind de la paginile cărții, continuând cu relația dintre Horia și frații lui și cu cele mai noi jocuri pe calculator.

“Stând de vorbă cu Horia am aflat că avem o pasiune comună, jocurile pe calculator care presupun să explorezi un spațiu, să descoperi tot felul de secrete. M-a intrigat titlul cărții scrise de Horia, dar răsfoind -o, am reușit să-i deslușesc sensul. O replică din final este cheia. Vă invit să o citiți și să descoperiți o perspectivă surprinzător de proaspătă asupra lumii”, a spus Ernest.

Toate vedetele postului Kanal D au stat la rând pentru a intra în posesia autografului de la Horia, au interacționat cu părinții și copiii, dar au oferit la rândul lor autografe și s-au fotografiat alături de cei prezenți la lansarea cărții “În zbor barba nu crește”.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns