HomeALL MEDIA31 octombrie. Revista Presei Media – Wilmark ofertat de mai multe televiziuni si postul GSP TV a oprit difuzarea emisiunii de radio!

31 octombrie. Revista Presei Media – Wilmark ofertat de mai multe televiziuni si postul GSP TV a oprit difuzarea emisiunii de radio!

Wilmark a primit oferte de la mai multe televiziuni

Fostul jurat de la „Dansez pentru tine”, Wilmark, pe numele său adevărat, Willmark Rizzo Hernandez (36 de ani), a povestit despre planurile lui pentru următoarea perioadă şi cu ce se ocupă după ce a fost înlăturat din trustul Media Pro

Wilmark2

Încerc să îmi ocup timpul cu multe alte lucruri. E greu atunci cand investeşti mult sufleteşte într-un proiect, de genul emisiunii “Dansez pentru tine” şi apoi să fii dat la o parte.

 

 

Postul GSP TV a încetat difuzarea emisiunii Radio GSP

Postul de televiziune respinge acuzaţiile de cenzură în cazul emisiunii “Radio GSP”, prezentată de Gabi Safta, şi doreşte să-şi prezinte poziţia oficială în legătură cu evenimentele din ultima perioadă, informează Antena 1, intr-un comunicat remis RADAR DE MEDIA.

radio gsp

Postul GSP TV a fost acuzat de cenzură pe motiv că ar fi oprit intenţionat emisiunea “Radio GSP”, vineri, de la ora 13:00, după ce moderatorul Gabi Safta a anunţat dezvăluiri incendiare despre familia Reghecampf.

 

 

Antena 3 supusa presiunilor politice. Mihai Gadea face apel in Parlament pentru apararea drepturilor presei!

Mihai Gâdea face apel la Parlament să intervină pentru apărarea libertăţii presei. Directorul general al Antena 3 a precizat, în cadrul unei dezbateri de la Parlament, că postul Antena 3 a fost supus unor presiuni fără precedent, care pun în pericol libertatea de exprimare şi statul de drept.

mihai gadea

În fruntea atacurilor asupra Antena3 s-au aflat preşedintele Traian Băsescu, CSM şi DNA, a mai precizat Mihai Gâdea în cadrul dezbaterii din Parlament.

 

 

Scaderi mari de venituri in trustul Pro Tv vor afecta activitatea: ”Acest nivel de performanta este inacceptabil”

Central European Media Enterprises (CME), grupul regional care în România controlează posturile din reţeaua Pro TV, a înregistrat în trimestrul al treilea venituri nete de 135,8 milioane de dolari, în scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit rezultatelor financiare anunţate miercuri.

Adrian Sarbu

Pierderea operaţională înainte de depreciere şi amortizare (OIBDA) s-a situat la 32,4 milioane de dolari, faţă de un profit operaţional de 3,5 milioane în iulie-septembrie 2012.

 

 

Preşedintele CNA ameninţă că se va adresa CEDO din cauza presiunilor făcute în cazul OTV-DD TV

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, a declarat în Parlament, că, în ultimele zile, asupra sa au fost făcute “presiuni politice” în cazul OTV-DD TV, precizând că la următoarele acuzaţii aduse în acest caz se va adresa CEDO

laura georgescu - CNA

Laura Georgescu a fost audiată, miercuri, în Comisia de Cultură din Camera Deputaţilor cu privire la mai multe sesizări pe care Comisia le-a primit de la reprezentanţii televiziunilor Realitatea TV, Antena 3 şi DD TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns