HomeMAGAZINEurovisionEste oficial! România se întoarce la Eurovision în 2017!

Este oficial! România se întoarce la Eurovision în 2017!

După un de absență din competiție TVR a anunțat aseară că România va participa în concursul de la Kiev. Fanii români pot răsufla liniștiți. După aplicația de revenire în concurs de luna trecută, TVR și EBU au ajuns la un accord in ceea ce privește Euroviziunea.

 

În anunțul publicat aseară pe pagina de Facebook a festivalului, TVR a anunțat audiența că problemele sunt pe cale să se rezolve și datoria rămasă ( 10 milioane de Euro) va fi achitată în următorii trei ani.

Irina Radu, managerul general al TVR vrea să aducă postul de televiziune la gloria de acum 10 ani. Nu există detalii despre selecția de anul viitor. TVR poate merge pe organizarea unei Selecții Naționale, ca în anii precedenți, sau poate opta pentru selectarea internă a unui artist. Fanii și presa internațională au sugerat încă din mai anul trecut ca în eventualitatea unei reveniri să fim reprezentați de Ovidiu Anton.

 

 

Ne apropiem de un număr record de participanți în concurs. Dacă Australia, Moldova și San Marino (state prezente în ultimii ani) vor confirma participarea de anul acesta vom avea de a face cu cel mai mare Eurovision din istorie.
Vă bucură veștile? Aveți sugestii de artiști competenți să aducă trofeul la București?

 

Foto Credit: TVR

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns