HomeDIGITALIndustria de PublicitateEtapa locală a Campionatului Naţional de Carcassonne are loc la Polus Center Cluj

Etapa locală a Campionatului Naţional de Carcassonne are loc la Polus Center Cluj

Cluj-Napoca, 18 septembrie 2012 – În acest sfârşit de săptămână Polus Center Cluj va găzdui etapa locală a Campionatului Naţional de Carcassonne. Pe lângă şansa de a câştiga unul din premiile puse în joc, participanţii se vor putea califica la faza naţională a competiţiei, ce va avea loc la Braşov pe 6 octombrie 2012.

În data de 22 septembrie 2012, la Polus Center Cluj va avea loc etapa locală a Campionatului Naţional de Carcassonne, unde pasionaţii jocului de societate vor avea şansa de a câştiga unul din premiile puse la bătaie. Participarea la etapa locală le va putea aduce acestora şi calificarea pentru faza naţională a competiţiei de la Braşov, unde se va desemna reprezentantul României la Campionatul Mondial de Carcassonne 2012 din Essen, Germania.

Înscrieri la campionat şi informaţii suplimentare se pot obţine la adresa carcassonne@cutia.ro.

Evenimenul se va desfăşura în piaţeta Matei Corvin din incinta Polus Center Cluj.

Mai multe detalii despre regulamentul de joc şi condiţiile de participare sunt disponibile pe www.cutia.ro

Denumit după oraşul medieval fortificat din sudul Franţei, jocul de societate Carcassonne, a fost creat de către Klaus-Jürgen Wrede. Jocul a câştigat în 2001 cele mai prestigioase premii din lumea jocurilor de societate, respectiv „Jocul Anului” şi „Premiul Jocului German”. Peste un deceniu acest joc a ajuns să fie considerat unul dintre cele mai populare jocuri de societate din lume. Jocul a apărut şi în limba română în anul 2010.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns