HomeLIFE STYLEEUFORIA TV – O PRIMAVARA CU SURPRIZE

EUFORIA TV – O PRIMAVARA CU SURPRIZE

Primavara vine la EUFORIA TV cu o multime de surprize placute.
Pe voi, telespectatoarele noastre, va vom rasfata cu noi sezoane ale celor mai bune emisiuni si noi seriale senzationale!

Din 21 februarie: “Shopping-ul: Pasiunea mea”, sezonul VI, ora 20:00

O emisiune despre cel mai competitiv fan al shopping-ului, acela care reuseste sa se imbrace pentru orice ocazie avand la indemana un anumit buget si un un timp limita. Nicio emisiune de fashion nu a pus in evidenta creatia proprie a unor nespecialisti in moda si stil si nu le-a oferit ocazia remarcarii in domeniu. Pana acum am vazut vedete la cumparaturi sau diverse sfaturi vestimentare din partea stilistilor pentru nespecialisti. Iata ca in sfarsit putem forma niste persoane dependente de shopping si le putem transforma in adevarati cunoscatori ai domeniului.

Din 21 februarie: “Nunta cu stil”, sezonul III, ora 22:00

Primul moment important din istoria unui cuplu, povestea ei, povestea lui, cum a cerut-o de nevasta si care a fost reactia ei, a familiei, a prietenilor, la ce restaurant a avut loc petrecerea, de unde au comandat tortul, cati invitati au fost, cine au fost nasii, momente neprevazute si amuzante. Acum avem ocazia sa aflam adevaratele povesti de la nuntile celebritatilor. Aflam povestea din interior si chiar mai mult, povestea asa cum a fost ea, spusa chiar de miri. Noi editii de Nunta cu stil din 21 septembrie, duminica la ora 20:00.

Din 22 februarie: “Iubiri mondene – S-au iubit, s-au despartit”, ora 22:00

Despartirile inseamna inimi frante, lacrimi multe si sperante desarte. Suferinta in liniste, in singuratate. Pentru ca nu e frumos sa-ti speli rufele in public. Asa e in lumea celor multi. In universul celor bogati si celebri, despartirile sunt foarte publice, certurile sunt in vazul tuturor, iar replicile taioase de “bye-bye” sunt de multe ori facute, live. Asta e spectacolul lor si distractia noastra.
Emisiunea “S-au iubit, s-au despartit” ne va arata ca si ei sunt ca noi. Ca si la ei, despartirile se sfarsesc rau. Cu buzunare goale, suferinta multa si viitor…luminos!

EDERA / L`EDERA

Gen: Romance
Durata:  44 ep x 50 min
Regie: Fabrizio Costa
Distributie: Agnese Nano, Maria Rosaria Omaggio, Susana
Bequer, Nicola Farron.

Titlul acestui serial italienesc este inspirat din numele protagonistei, o tanara fata pe nume “Edera”.La nastere, Edera este abandonata de mama sa, ajunsa in pragul nebuniei. Cu un tata care nu stie de existenta ei, Edera este lasata in grija unei manastiri, iar singura sa legatura cu trecutul este un medalion in forma unei frunze de iedera. La varsta de 20 de ani, Edera paraseste manastirea pentru a infrunta lumea. Incepe sa lucreze intr-un magazin alaturi de Cinzia, cea care ii va deveni cea mai buna prietena. Incet, incet, ele ajung sa creeze propria lor linie de haine care va fi comercializata in magazinul unde muncesc cele doua. Acesta reprezinta inceputul unei afaceri de succes, care le poate oferi ocazia sa cumpere magazinul.
In acest timp, Edera il cunoaste si se indragosteste de Andrea. Ce nu stie Edera este ca iubitul ei traieste in aceasi casa ca tatal ei, Valerio, care tocmai a aflat ca are o fiica si este disperat s-o gaseasca.Leona, mama lui Valerio, face tot ce ii sta in putinta sa ii desparta pe cei doi, dar cand Edera descopera ca este insarcinata, Andrea decide sa se casatoreasca in secret cu ea.In cele din urma, Valerio afla ca Edera este fiica lui.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns