HomeMAGAZINEvenimenteCel mai mare concert al verii – Europa FM Live pe Plajă, va ocupa marea weekendul viitor! Programul complet, aici!

Cel mai mare concert al verii – Europa FM Live pe Plajă, va ocupa marea weekendul viitor! Programul complet, aici!

Prev1 of 2

Zeci de artiști și peste 18 ore de muzică live – la cel mai mare eveniment de pe litoralul Mării Negre, EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ 2016!

  • Europa FM „Live Pe Plajă” are loc pe 29,30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, plaja Europa FM;
  • Vor urca pe aceeași scenă cei mai iubiți artiști români!
  • Intrarea pentru public este liberă. Anul trecut, peste 100 de mii de oameni au împânzit plaja dintre Venus și Saturn la super-concertul marca Europa FM.

 

Europa FM îi invită și anul acesta pe toți iubitorii de muzică și distracție la super-evenimentul „Live pe Plajă”, care va avea loc pe 29,30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, plaja Europa FM! Ajuns la cea de-a cincea ediție, „Live pe Plajă” a devenit un eveniment ce marchează agenda sezonului estival de pe litoralul românesc.

 

În premieră, anul acesta vor fi 3 zile de concerte live!

Vineri 29 iulie, SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE, și DeMoga MUSIC SHOW vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor într-un concert care va dura mai bine de 5 ore. Muzica bună va fi completată de un spectacol unic de lumini și lasere.

Sâmbătă 30 iulie, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK și PROCONSUL vor continua în forță concertele Live Pe Plajă. Muzica live va răsuna până după miezul nopții.

Duminică 31 iulie, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS vor încheia cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc cu un spectacol energic, antrenat de cele mai spectaculoase jocuri de lumini.

Toate concertele vor începe la ora 19:30.

EUROPA FM LIVE PE PLAJA 2016

EUROPA FM LIVE PE PLAJA 2016

 

Anul acesta, pe lângă invitații anunțați, Europa FM pregătește o mulțime de suprize pentru cei care vor ajunge pe plaja Europa FM.

La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă!

MC-ul concertului Europa FM „Live pe Plajă” este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului „Deșteptarea” de la Europa FM.

“Anul acesta, jumătate dintre colegii noștri s-au mutat pe litoral cu gândul să #ocupămmarea. Avem o plajă, un studio radio și o scenă pregătită pentru 3 seri de vis. Experimentul “Live pe Plajă” din acest an nu are precedent în România, așa că vă invităm alături de noi în weekendul 29-31 iulie. O să auziți la radio sau o să ne puteți vedea live pe Facebook, dar nimic nu poate înlocui sentimentul dat de cele 3 seri live pe malul mării, cu cei mai importanți artiști difuzați de Europa FM, alături de prieteni sau familie a declarat George Zafiu, directorul de programe de la Europa FM.

Anul acesta, cei care vor veni pe plaja Europa FM la „Live Pe Plajă” vor avea parte de un show complet!

Arena Events va construi o spectaculoasă scenă cu 300 de ecrane LED, 280 de lumini inteligente și 400 de mii de wați de sunet. O echipă de peste 90 de tehnicieni vor munci câte 16 ore pe zi, timp de două săptămâni pentru a ridica scena care va avea 62 de metri lungime, iar în cel mai înalt punct al ei va măsura 16 metri.

În total, 26 de tiruri, fiecare încărcat cu 20 de tone de echipamente, vor ajunge la malul Mării Negre pentru a aduce toate piesele care compun cea mai impresionantă scenă ridicată pe litoralul românesc pentru concertele de pe 29, 30 şi 31 iulie.

smiley europa fm live pe plaja moise guran voltaj george zafiu europa fm live pe plaja 2015 -2 loredana europa fm live pe plaja 2015

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns