HomeLIFE STYLEEuropa FM şi TCM te trimit la Hollywood!

Europa FM şi TCM te trimit la Hollywood!

Europa FM şi TCM organizează concursul anului pentru cinefili şi vă oferă şansa unică de a fi pe covorul roşu la TCM Classic Film Festival şi de a petrece o săptămână la Hollywood!

TCM (Turner Classic Movies) pregăteşte primul Festival de film clasic TCM Classic Film Festival, care se va derula în perioada 22-25 aprilie la Hollywood. Considerat o sărbătoare a industriei cinematografice, Festivalul îşi propune să traverseze în imagini întreaga istorie a cinematografiei hollywoodiene.

Intrând pe www.hollywood.europafm.ro şi răspunzând până pe 6 martie la întrebările Cine crezi că va câştiga cele mai multe premii la ediţia din 2010 a Premiilor Oscar” şi De ce ţi-ai dori să mergi la TCM Classic Film Festival de la Hollywood?„, puteţi câştiga un premiu la care visează orice iubitor de filme bune.

Câştigătorul va primi o excursie pentru două persoane adulte la Hollywood, care include: zborul dus-întors Bucureşti – Los Angeles, 5 nopţi de cazare cu mic-dejun inclus la faimosul hotel Rooswelt, situat în Hollywood şi câte un permis valabil patru zile pentru accesul la Festival. În plus, 10 dintre cele mai interesante răspunsuri postate pe forumul europafm.ro vor fi recompensate cu premii speciale TCM.

Regulamentul complet precum şi detalii despre concurs găsiţi în pagina dedicată www.hollywood.europafm.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns