Connect with us

ALL MEDIA

Eurosport va difuză un serial despre viaţa schioarei Lindsey Vonn, cea mai de succes din toate timpurile!

Published

on

Eurosport anunță astăzi că va colabora cu Lindsey Vonn, cea mai de succes schioare de coborâre a tuturor timpurilor, pentru a lansa o serie de programe cu un conținut cuprinzător, ce va oferi fanilor acces exclusiv la viața și la cariera legendei sporturilor de iarnă, atât pe pârtie cât și în afara ei.

Emisiunea „Chasing History” („Pentru un loc în istorie”), ce va debuta în februarie 2017, va dezvălui culisele vieții lui Lindsey Vonn în urmărirea obiectivului carierei ei de a bate recordul de victorii în Cupa Mondială, și este parte a programului Eurosport de prefațare a transmisiunilor de la Jocurile Olimpice de iarnă PyeongChang 2018. 

 

Lindsey Vonn, originară din Vail, Colorado, SUA, este considerată cea mai de succes schioare de coborâre din toate timpurile, până în prezent fiind câștigătoare a 76 de curse de Cupă Mondială, într-o carieră ce se întinde pe durata a 16 ani. Campioana olimpică la coborâre din 2010 va permite accesul camerelor de filmare Eurosport în viața ei. Fanii vor avea ocazia să vadă cum se relaxează departe de pârtiile de concurs, acasă alături de familie și de prieteni, vor afla care sunt pasiunile ei și vor avea oportunitatea de a descoperi starea mentală a unui sportiv de elită ce se luptă pentru a intra în istoria sportului.

ASPEN, CO - NOVEMBER 26: Lindsey Vonn of the US Women's Ski Team addresses the media during a press conference ahead of the Aspen Winternational Audo FIS Alpine Ski World Cup on November 26, 2015 in Aspen, Colorado. (Photo by Doug Pensinger/Getty Images)

ASPEN, CO – NOVEMBER 26: Lindsey Vonn of the US Women’s Ski Team addresses the media during a press conference ahead of the Aspen Winternational Audo FIS Alpine Ski World Cup on November 26, 2015 in Aspen, Colorado. (Photo by Doug Pensinger/Getty Images)

 

Serialul va purta fanii într-o călătorie de descoperire a momentelor de glorie dar și a momentelor de cădere ale ei și va prezenta și marile încercări cărora Lindsey Vonn va trebui să le facă față în drumul ei către Jocurile Olimpice. Cu mai puțin de 500 de zile rămase până la startul Jocurilor Olimpice de iarnă 2018, serialul „Chasing History” („Pentru un loc în istorie”) are o mare importanță în strategia Eurosport de pregătire a publicului pentru Olimpiadă prin prezentarea poveștilor de viață ale oamenilor ce sunt sportivii care se străduiesc să câștige aurul olimpic la PyeongChang.

Serialul va fi difuzat pe toate canalele și pe toate platformele Eurosport, inclusiv pe Eurosport Player, serviciul pe bază de abonament al Eurosport ce oferă fanilor posibilitatea de a se bucura de transmisiuni în direct și la cerere.

Conținut adițional exclusiv va fi disponibil și prin intermediul unei aplicații dedicate, ce va fi lansată înainte de emisiune.

 

Lindsey Vonn: „Sunt încântată că mi s-a oferit această oportunitate de a-mi prezenta propria poveste la Eurosport, prin intermediul emisiunii „Chasing History” („Pentru un loc în istorie”). În ce mă privește, următoarele 18 luni vor fi unele dintre cele mai incitante din întreaga mea carieră și nici nu puteam să găsesc un partener mai adecvat pentru acest proiect decât Eurosport, indiscutabil „Gazda sporturilor de iarnă”. Eurosport mi-a fost alături de-a lungul întregii mele cariere și acum a sosit timpul să-mi dezvălui viața personală.
Serialul „Chasing History” („Pentru un loc în istorie”) va purta fanii într-o călătorie de-a lungul căreia eu sper să trăiesc momente fantastice, dar ei vor putea să descopere și încercările de zi cu zi  la care este supus un sportiv de performanță. Ar trebui să fie foarte distractiv!”

 

Peter Hutton, CEO Eurosport: „Eurosport este nespus de încântat să lucreze cu Lindsey, o adevărată super- vedetă mondială. De-a lungul carierei sale, Lindsey s-a dovedit a fi nu doar un deschizător de drumuri ce s-a transformat într-o vedetă mondială, ci și un model de urmat pentru milioane de oameni din întreaga lume. Prin intermediul tuturor platformelor Eurosport, fanii vor descoperi culisele pregătirii unui sportiv de talie mondială, momentele de triumf, momentele de cădere, și încercările la care trebuie să facă față în lupta „Pentru un loc în istorie”.
Această nouă lansare a unui program este ilustrarea perfectă a noului Eurosport ce creează conținut propriu unic, complementar la inegalabilele transmisiuni de sport în direct, Eurosport prezentând toate Campionatele Mondiale și toate etapele de Cupe Mondiale din această iarnă.”

 

În iunie 2015, Discovery Communications și Comitetul Internațional Olimpic au încheiat un acord care oferă Eurosport drepturile de televiziune și de transmisiuni multi-platformă exclusive în 50 de țări și teritorii din Europa pentru următoarele patru ediții ale Jocurilor Olimpice (PyeongChang 2018, Tokyo 2020, Beijing 2022 și Jocurile Olimpice din2024).

 

Foto Credit: Eurosport

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

„PROCESUL”, documentarul nominalizat la Gopo, din 13 iulie în cinematografe

Published

on

„Procesul”, documentarul semnat de Claudiu Mitcu și Ileana Bîrsan, va rula în cinematografele din România din 13 iulie, fiind distribuit de Wearebasca.

„Procesul”, câștigător al Premiului Juriului pentru cel mai bun documentar, la cea de-a doua ediție a Indian World Film Festival, poate fi văzut în proiecție specială la București, în cadrul Festivalului One World România, duminică 25 martie, de la ora 16.00, la Cinemateca Eforie. La eveniment vor participa cei doi realizatori ai filmului Claudiu Mitcu și Ileana Bîrsan.

Nominalizat la Gala Premiilor Gopo din acest an, la categoria „Cel mai bun documentar”, filmul urmărește cazul lui Mihai Moldoveanu, fost ofițer al armatei române, condamnat la 25 de ani de închisoare pentru o crimă pe care susține că nu a comis-o.  După un lung șir de încercări de a-și demonstra nevinovăția, în iunie 2012 Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a hotărât că – în cauza Moldoveanu împotriva României – a avut loc o încălcare a dreptului la un proces echitabil.  Acuzatul nu a avut avocat, nu a fost audiat și nu s-au administrat în mod direct probe.

Cu un scenariu scris de Ileana Bîrsan și Claudiu Mitcu, „Procesul” a avut premiera mondială anul trecut în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania și a fost inclus în competiția națională de documentare la Astra Film Festival Sibiu.

Documentarul îl urmărește pe Mihai Moldoveanu după eliberarea provizorie și se concentrează pe rejudecarea dosarului și consecințele noii sentințe, oferindu-i spectatorului rolul de jurat într-un caz complicat și controversat.

„De 20 de ani, din care mai bine de 16 în închisoare, Mihai Moldoveanu se zbate să-și găsească dreptatea”, povestește co-scenarista Ileana Bîrsan.

„Dosarul destul de stufos al proceselor lui conține foarte multe erori și insuficiente probe pentru condamnarea pentru omor deosebit de grav. Deși procurorii și judecătorii care au condus la condamnările lui nu au vrut să depună mărturie în film, sperăm ca imaginile de arhivă să suplinească măcar parțial lucrarea sistemului, din anii ’95 -’96, în acest caz. Ce este uluitor, limpede și înfricoșător, în același timp, este că în procesul de rejudecare, în anii 2014-2015, nu s-a făcut totul pentru aflarea adevărului”, mai adaugă Ileana Bîrsan.

„Ce ne-a convins să facem un documentar despre cazul lui Mihai Moldoveanu a fost, pe de-o parte, îndârjirea, tenacitatea și deschiderea cu care acest om încearcă să-și dovedească nevinovăția de atâția ani”, declară regizorul, Claudiu Mitcu. „Pe de altă parte, de-a lungul procesului de rejudecare, am constatat că drumul către adevăr, deci și către justiție, este obstrucționat, că după 20 de ani apar și dispar hârtii oficiale sau elemente de probatoriu și nimeni nu se sesizează, că deși există o folie cu amprente care ar putea conține informații despre autorii crimei, nimeni, niciodată, nu a fost suficient de curios sau curajos să afle cui îi aparțin, în condițiile în care se știe că nu sunt nici ale celui decedat, nici ale celor condamnați”, mai precizează cunoscutul regizor Claudiu Mitcu.

Imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, montajul Cătălin Cristuțiu,  sound-designer Ioan Filip, mixajul a fost realizat de Dan-Ștefan Rucăreanu, iar muzica a fost compusă de Camil Dumitrescu. Producătorii sunt Claudiu Mitcu, Robert Fița și Ioachim Stroe.

„Procesul” este o producție Wearebasca realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.

Pagina oficială de Facebook: Procesul.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

VIRAL: Emil Boc cade in cap in emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1

Published

on

Foto Credit: VIVA

Emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1 cu Emil Boc cazand de pe platforma a fost cea mai viralizata emisiune a jurnalistului.

„Domnul Emil Boc… PD-ul… ia uite-l cum vine”, iar prezentarea se termina cu o sperietura groaznica a celor din platou: „Doamne, Dumnezeule… bagati repede publicitate”

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit

Published

on

Primele concluzii ale medicilor legiști: Andrei Gheorghe avea probleme cardiace și suferise mai multe infarcte, anunta ziarul Libertatea!

Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, la Lipetk, Rusia.

A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti (secţia rusă-engleză), potrivit www.facebook.com, citat de Agerpres.

Şi-a început activitatea jurnalistică în 1991, ca reporter special la Radio Constanţa, unde a rămas până în 1993. A realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993-1996): ‘Videomania’, ‘Vineri 13’ şi ‘Midnight Killer’. Consacrarea i-a adus-o emisiunea de radio ’13-14′, realizată la Pro FM Bucureşti (1996-2002). La postul PRO TV a moderat şi emisiunea ‘Lanţul Slăbiciunilor’.

În 2002 şi 2003, a realizat, la Antena 1, emisiunea ‘Gheorghe’ şi a reluat emisiunea ’13-14′, mai întâi la Radio 21, şi apoi la Radio Total (2005-2006).

A avut un rol secundar în filmele ‘Amen’ (2002) al lui Costa Gavras, ‘Tinereţe fără tinereţe’ (2007) al lui Francis Ford Coppola şi a colaborat cu trupa de hip hop ‘Paraziţii’ pentru albumul ‘Irefutabil’. A mai realizat un scurtmetraj în 2008, numit ‘Dubla personalitate’.

În 2006, a publicat volumul ‘Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraş’, însoţit de un CD audio în colecţia ‘Ego Publicistica’ de la Editura Polirom.

În 2004, a devenit consilier media şi realizator de emisiuni (‘Politică, frate!’ şi ‘Am o ştire pentru tine!’) la Realitatea TV, post cu care a încheiat colaborarea în mai 2008. Andrei Gheorghe a fost iniţial suspendat de conducerea postului Realitatea TV, la 18 mai 2008, în urma unui incident în care realizatorul TV a fost filmat având o altercaţie cu agenţii de circulaţie care îl opriseră în trafic.

A scris la ‘Academia Caţavencu’ şi în ghidul ’24-FUN’. În afară de realizarea de emisiuni radio şi TV, a deţinut funcţii de conducere la posturile unde a lucrat: director de programe la Radio Sky Constanţa şi Pro FM Bucureşti, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 Bucureşti. La 16 martie 2009, a revenit în trustul Realitatea-Caţavencu, unde a fost realizatorul emisiunii ‘Cu Gheorghe şi Mihaiu’ de la Radio Guerilla. Din septembrie 2009, timp de trei luni, a fost moderatorul unui reality show românesc difuzat la postul TV Kanal D: ‘Rătăciţi în Panama’.

La 4 ianuarie 2010, Andrei Gheorghe a preluat funcţia de consilier al ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu, fiind responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare. A ocupat acest post până la 26 februarie 2010, când Ministerul Finanţelor a încetat relaţiile contractuale cu acesta.

A realizat emisiunea ‘Clubul de poker’ la postul Prima TV în România (septembrie – decembrie 2010) şi ‘Salutare Naţiune’ pe canalul Prime în Republica Moldova (Chişinău) (2010-2011). În cursul anului 2012, a realizat emisiunea-interviu ‘Oameni şi oameni’ la postul The Money Channel.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending