HomeLIFE STYLEEUROVISION 2009 DEBUTEAZĂ ÎN PREMIERĂ SĂPTĂMÂNA ACEASTA LA TVR 1

EUROVISION 2009 DEBUTEAZĂ ÎN PREMIERĂ SĂPTĂMÂNA ACEASTA LA TVR 1

TVR va difuza, incepand de luni, cate un program special dedicat selectiei nationale Eurovision.
In semifinalele Eurovision 2009, care se vor desfasura pe 27 si 29 ianuarie, se vor confrunta 24 de concurenti.

In prima semifinala, vor intra in competitie, in ordine, Zero cu piesa ‘Sunny Days’, Nico & Moni-k cu ‘Disco Maniacs’, DD cu ‘Everyday’, Romeo Zaharia cu ‘Someone like you’, Floriana Pachia cu ‘Take the chance’, Alexa cu ‘A girl like me’, Popas Band cu ‘Striga’, Juan Xavier cu ‘Perdoname’, Tabassco cu ‘Purple’, Tina cu ‘Pleaca’, Dalma cu ‘Love was never her friend’ si Blaxy girls cu ‘Dear mama’.

In cea de a doua semifinala, vor concura Besa Kokedhima cu melodia ‘Nothing gonna change’, Red Blonde cu ‘Nu am cu cine’, Adrian Molnar cu ‘Go on’, Catalin cu ‘Stop’, SoundCheck cu ‘You are my love’, Etnic cu ‘The love is life’, Irina Popa cu ‘I feel your presence’, Alexa cu ‘One last night’, Alin Nica cu ‘Don’t leave’, Imba cu ‘Round & Round’, Costi cu ‘Can you forgive’ si Elena Gheorghe cu ‘The balkan girls’.

Pe baza votului publicului, care reprezinta 50% din procentaj, si a votului juriului (50%), sambata va fi desemnat reprezentantul Romaniei la Eurovision Song Contest Moscova 2009, care se va desfasura in perioada 9-16 mai.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns