HomeLIFE STYLEEurovision 2009

Concursul Eurovision 2009 debuteaza in premiera la TVR 1 cu Selectia Nationala impartita in doua semifinale si o finala. Mai exact pe data de 27 şi 29 ianuarie vor avea loc semifinalele, iar marea finală va avea loc pe data de 31 ianuarie.
Anul acesta concursul international va avea loc la Moscova datorita succesului interpretului rus, Dima Bilan care a reusit in 2008 la Belgrad sa se claseze pe primul loc.

Eurovision Song Contest este un concurs muzical pe plan European care este transimis in pe plan mondial si care se bucura anual de peste 500 de milioane de telespectatori in toata lumea !
TVR 1 transmite Eurovisionul din anul 1996 atunci cand Romania a participat pentru prima data. De asemenea in tara noastra concursul Eurovision da nastere de artisti care reusesc sa se faca cunoscute datorita acestui concurs participand la Slectia Nationala organizata de TVR.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns