HomeLIFE STYLEEurovision 2010: Televotingul va fi gratuit…

Eurovision 2010: Televotingul va fi gratuit…

Interpretul care va reprezenta Romania la Eurovision 2010 va fi selectat atat de juriul de specialitate, cat si de public. Mai mult, cei ce vor sa isi sustina favoritii o vor putea face printr-un televoting gratuit.

„Contributia mea este de a asigura prezenta celei mai bune melodii romanesti la Oslo, una care trebuie sa impresioneze juriul cat si publicul european, de asemenea. Acest obiectiv necesita o selectie dura a cantecului si artistului, urmata de o promovare buna.

Trebuie sa se garanteze, in acelasi timp, un tratament egal si echitabil pentru toti candidatii si un proces de selectie care va respecta pe deplin normele in vigoare. De asemenea, datoria mea este de a crea un spectacol atractiv atat pentru selectia nationala, precum si pe scena Oslo”, a declarat managerul de proiect al TVR, Marina Almasan-Socaciu, pentru site-ul oficial al Eurovision..

Votul gratuit nu este singura noutate in cadrul concursului. Procedura de selectie va fi si ea schimbata, deoarece vor avea un oarecare avantaj cantaretii deja cunoscuti pentru performantele lor live, iar cei necunoscuti vor fi nevoiti sa treaca printr-un filtru preliminar.

Conform regulamentului, compozitorii straini nu pot participa la selectia nationala, singura posibilitate fiind ca acestia sa detina cetatenia romana.

www.tvr.ro eurovision 2010

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns