HomeMAGAZINEurovisionEurovision 2010: Zvonuri din Camera Verde (live text& foto)

Eurovision 2010: Zvonuri din Camera Verde (live text& foto)

Agitatie mare in Camera Verde , artisti au emotii…. iar zvonurile de la ureche la ureche…

Se aude ca, Juriul de specialitate de la Bucuresti va vota cu Paula Seling.

Anda Adam a avut show slab, dar ar putea sa stranga multe voturi de la telespectatori, care ii cunosc melodia, foarte bine promovata pe online.

Luminita Anghel crede ca este sabotata, iar in situatie de fata ea nu poate castiga. Luminita s-a retras in cabina ei si tot incearca sa voteze…

Catalin Josan a declarat ca nu poate vota, iar liniile tefonice s-au oprit chiar la el!?

Echipa TVR incearca sa-i linisteasca pe artisti spunand ca liniile se vor debloca in curand, iar daca este necesar se va prelungi perioada de televoting.

Au fost afisate primele rezultate ale televotingului, Paual Seling si Ovi (Norvegia) conduc clasamentul cu peste 18,000 mii de voturi.

Diferenta prea mare, aprox 10.000 mii de voturi dintre Paula Seling si urmatorul concurent, ii nemultumeste pe ceilalti artisti.

Echipa OTV, trimisa special de Dan Diaconescu sta de vorba cu Tina Gercu care este codasa in clasamentul televotingului. Prestatia Tine G. a fost de nedescris….

Votul s-a incheiat, Paual Seling & Ovi au castigat „competitia telespectatorilor ” cu 23,412 de voturi, pe locul doi Luminita Anghel, urmat de Catalin Josan…

Paula Seling castiga competitia nationala si vor pleca in mai la Oslo.

Acum pe TVR 1 urmeaza talk show-ul „Circul de dupa circ”, moderat de Gianina Corondan si Leonard Miron.

Luminita Anghel a mentionat in final ca-si accepta infrangerea, insa organizarea a fost principalul motiv al esecului ei! „Daca publicul asa a decis inseamna ca, Paula Seling merita sa plece la Oslo”, a mentionat Luminita Anghel pentru Radar de Media.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments

Lasă un răspuns