Connect with us

Eurovision

Eurovision 2010: Zvonuri din Camera Verde (live text& foto)

Published

on

 

Agitatie mare in Camera Verde , artisti au emotii…. iar zvonurile de la ureche la ureche…

Se aude ca, Juriul de specialitate de la Bucuresti va vota cu Paula Seling.

Anda Adam a avut show slab, dar ar putea sa stranga multe voturi de la telespectatori, care ii cunosc melodia, foarte bine promovata pe online.

Luminita Anghel crede ca este sabotata, iar in situatie de fata ea nu poate castiga. Luminita s-a retras in cabina ei si tot incearca sa voteze…

Catalin Josan a declarat ca nu poate vota, iar liniile tefonice s-au oprit chiar la el!?

Echipa TVR incearca sa-i linisteasca pe artisti spunand ca liniile se vor debloca in curand, iar daca este necesar se va prelungi perioada de televoting.

Au fost afisate primele rezultate ale televotingului, Paual Seling si Ovi (Norvegia) conduc clasamentul cu peste 18,000 mii de voturi.

Diferenta prea mare, aprox 10.000 mii de voturi dintre Paula Seling si urmatorul concurent, ii nemultumeste pe ceilalti artisti.

Echipa OTV, trimisa special de Dan Diaconescu sta de vorba cu Tina Gercu care este codasa in clasamentul televotingului. Prestatia Tine G. a fost de nedescris….

Votul s-a incheiat, Paual Seling & Ovi au castigat „competitia telespectatorilor ” cu 23,412 de voturi, pe locul doi Luminita Anghel, urmat de Catalin Josan…

Paula Seling castiga competitia nationala si vor pleca in mai la Oslo.

Acum pe TVR 1 urmeaza talk show-ul „Circul de dupa circ”, moderat de Gianina Corondan si Leonard Miron.

Luminita Anghel a mentionat in final ca-si accepta infrangerea, insa organizarea a fost principalul motiv al esecului ei! „Daca publicul asa a decis inseamna ca, Paula Seling merita sa plece la Oslo”, a mentionat Luminita Anghel pentru Radar de Media.

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia „Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending