Connect with us

Eurovision

Weekend important pentru Eurovision: Vezi cu cine se va lupta România pentru un loc în finala competiției!

Published

on

Foto Credit: Eurovision.TV
 

Ordinea de intrare în semifinalele Eurovision Song Contest 2016 a fost publicată în această dimineață de către organizatorii concursului. Piesele au fost dispuse de membrii Svt, televiziunea suedeză, astfel încât să sporească șansele de calificare a fiecărei piese. 

Eurovision 2016 - ordinea intrarii in concurs, semifinala 1

Reprezentantul României, Ovidiu Anton, va intra în concurs pe poziția a 12-a. Despre șansele României de calificare putem spune că sunt foarte mari. Poziția pe care fiecare stat membru intră în concurs este foarte importantă și poate spori, sau, deopotrivă, micșora șansele de calificare.

Eurovision 2016 - ordinea intrarii in concurs, semifinala 2

 

Iată cum vor arăta cele două semifinale de luna viitoare:

Prima semifinală se anunță a fi mai intensă. Reprezentanta Moldovei, Lidia Isac, va intra în concurs  pe poziția a treia, una destul de proastă. Rusia este favorită la căștig, ocupând poziția a noua. Vezi aici recapitularea oficială a primelor 18 țări:

A doua semifinală este puțin mai predictibilă existând câteva piese bune și alte câteva mediocre. Poți vedea aici cu cine se luptă România:

 

Tot weekend-ul acesta, reprezentantul nostru se va întâlni cu reprezentanții altor 27 de țări cu ocazia unui eveniment anual. Este vorba despre Eurovison În Concert, care are loc în fiecare an la Amsterdam.

Toate țările sunt invitate pentru a face cunostință cu rivalii, dar și pentru a se promova în fața fanilor și a lega prietenii. Să-i ținem pumnii lui Ovidiu!

Autor: Mihai Scarlat

 

TU ALEGI CASTIGATORII! VOTEAZA AICI! PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016 

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia „Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending