HomeMAGAZINEurovisionEUROVISION 2017: Arstem și Ksenia din Belarus gata șă-și împărtășească povestea vieții.

EUROVISION 2017: Arstem și Ksenia din Belarus gata șă-și împărtășească povestea vieții.

Minsk, Belarus- După show-urile selecției naționale din Belarus publicul a decis să trimită în premieră o piesă în limba belarusă. Naviband sunt aleșii lor pentru spectacolul care va avea loc luna viitoare în Ucraina cu piesa „Story of my life”.

 

Arstem și Ksenia cântă împreună din 2013, iar în 2014 au primit primul premiu pentru single-ul „Abdymi Mine” la festivitatea națională de premiere a muzicienilor din Belarus. Au înregistrat trei albune și s-au extins către Europa Centrală și de Est. Cei doi consideră limba proprie unul dintre cele mai interessante aspecte ale cântecului.

Anul acesta Belarusul împlinește 800 de ani. Pentru noi este simbolic și plin de înțelesuri petru că vrem să vă spunem povestea țării noastre, a culturii și a tradiției prin acest cântec.

 

 

Belarus la Eurovision:

Belarus este unul dintre statele care nu s-au remarcat în cadrul concursului cu piese excepționale. Au debutat în anul 2004, având 13 participări și au prins doar 4 finale. Cel mai bun rezultat a fost locul 6 în 2007, iar cel mai slab 22 în semifinala din 2006. Credeți că Naviband vor readuce statul în finală după doi ani de absență?

 

Ascultă aici cea mai bună pies trimisă de Belarus la Eurovision.

 

Foto Credit: Escbubble.com

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.scarlat@radardemedia.ro

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC 2017! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

No comments

Lasă un răspuns