HomeMAGAZINEurovisionEUROVISION 2017: Fusedmarc va reprezenta Lituania la Kiev!

EUROVISION 2017: Fusedmarc va reprezenta Lituania la Kiev!

O nouă zi, un nou artist prezentat de RADAR DE MEDIA în atenția cititorilor noștri. Pentru că e un început de săptămână m-am gândit să aduc în atenția vostră o piesă cu adevărat nebună capabilă să vă dezmorțească.

Așadar, încheiem astăzi seria statelor baltice cu Lituania, care a ales pentru Kiev trupa Fusedmarc. După mai bine de zece săptămâni de show-uri televizate, Lituania a decis că piesa „Rain of Revolution” este actul artistic potrivit care să-i mențină în top 10. 

 

Fusedmarc este un duo ce constă în Cilia și Vaks. Încă din 2005, trupa este considerată cea mai bună trupă de muzică alternativă din Lituania. În 2008 au primit și premiul pentru cel mai bun proiect de muzică electronică lituanian. Astăzi trupa și-a dezvoltat propriul stil, iar piesa lor reflectă revoluția care se petrece în viața și sufletele multor oameni.

 

 

Lituania la Eurovision:

Lituania a debutat în anul 1994, având 17 apariții în concurs. Totodată, ei au fost prezenți în 12 finale. Cel mai bun rezultat a fost locul 6 în 2006, iar cele mai proaste au fost ultimele locuri în 2005 și 1994. Anul trecut, Donny Montell a adus Lituania înapoi în top 10 după 9 ani de absență. Ascultă aici piesa lui și spune-ne dacă va reuși Lituania să câștige Eurovisionul.

 

Foto Credit: Lrt.Lt

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.scarlat@radardemedia.ro

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC 2017! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

No comments

Lasă un răspuns