HomeMAGAZINEurovisionEUROVISION 2017: Imri se pregătește să aducă trofeul la Tel-Aviv

EUROVISION 2017: Imri se pregătește să aducă trofeul la Tel-Aviv

RADAR DE MEDIA contină prezentarea statelor participante cu un stat non european, dar care participă de mulți ani la Eurovision. Este vorba de Israel, care anul acesta merge cu Imri, considerat cel mai frumos concurent din această ediție. 

 

Imri s-a născut și-a crescut în Tel-Aviv și cântă la nivel profesionist de la o vârstă fragedă. El cântă în mai multe limbi printre care engleza, spaniola și desigur, ebraica.Imri nu este străin de fenomen, aflându-se pe scenă și în ultimii doi ani ca backing vocalist. La începutul anului 2017 el a câștigat showul „Rising Star” și a primit biletul către Kiev.

 

 

Israel la Eurovision:

Israel a participat la Eurovision de 39 de ori de la debutul din 1973 și a apărut în 33 de finale. De la intoducerea semifinalelor din 2004, Israel a ratat calificarea de 6 ori. Cele mai bune reultate ale poporului israelian sunt locul 1 de trei ori în 1978, 1979 și 1998. În ultimii ani, Israelul s-a implicat din ce în ce mai mult în concurs inițiând petrecerea „Israel Calling”, la care au luat parte 28 de state.

 

Foto Credit: eurovisionusa.com

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.scarlat@radardemedia.ro

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC 2017! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

No comments

Lasă un răspuns