HomeMAGAZINEurovisionEurovision 2017: Israel Calling! Ilinca și Alex Florea vor concerta în seara asta la Tel Aviv

Eurovision 2017: Israel Calling! Ilinca și Alex Florea vor concerta în seara asta la Tel Aviv

Între 3 și 6 aprilie are loc un concert spectaculos în Israel. Toate statele au fost invitate să se promoveze la petrecera din seara aceasta, iar România va fi și ea reprezentată de Ilinca Băcilă și Alex Florea. Tinerii ariști au fost ocupați în ultimele săptămâni cu pregătirea show-ului din Kiev, dar și cu concertele de promovare la care au participat. Au fost deja la Londra, la London Eurovision Party în celebra Cafe du Paris, iar pe 8 Aprilie vor merge, de asemenea, la cel mai mare eveniment organizat înaintea concursului în Amsterdam, unde vor apărea alte 32 de state paricipante. 

 

Ne vom focusa pe ce se petrece la Tel Aviv astăzi. Participanții iau parte la o mega petrecere, dar organizatorii îi duc și într-un tur al țării. Asseară a avut loc covorul roșu, unde Ilinca și Alex, alături de alți 23 de concurenți au mers către conferința de presă. Cei doi au dat interviuri și și-au cunoscut contracandidații.

 

Clipul de promovare al petrecerii:

 

Puteți urmări Israel Calling live de la ora 21.00 live pe pagina de Facebook dedicată evenimentului. V-ar plăcea o astfel de petrecere ținută în București anul viitor?

 

Accesează aici imagini de la ceremonia de deschidere de aseară:

 

Foto Credit: wiwibloggs.com

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.scarlat@radardemedia.ro

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC 2017! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

No comments

Lasă un răspuns