HomeMAGAZINEurovisionEurovision 2017: Jana Burčeska va reduce Macedonia la gloria de altădată!

Eurovision 2017: Jana Burčeska va reduce Macedonia la gloria de altădată!

RADAR DE MEDIA continuă prezentarea statelor participante la Eurovision 2017 cu Fosta republică Iugoslavă Macedonia, care revine anul acesta cu o piesă foarte bună, „Dance Alone”.

 

Jana și-a cunoscut faima în 2011 când a participat la primul și singurul sezon Idol din Macedonia. De atunci, Jana s-a implicat foarte mult în evenimente care îi aajută pe oamenii dezavntajați. Este ambasador UNICEF care promovează școlile fără violență. A încercat prima dată la Skopje Fest, selecția Națională din Macedonia, în 2012 și a captat atenția publicului cu frumusețea și rafinamentul său. A mai încercat în 2013 și 2015, dar nu a fost aleasă să reprezinte Macedonia. Când a fost selectată pentru Kiev, Jana a spus:

 

Inima mea a stat în loc în acel moment și încă de atunci nu mă mai pot opri din zâmbit.

Macedonia la Eurovision:

Țara a debutat în 1996 și are la activ 15 participări. După anul 2008, Macedonia a prins o singură dată finala, în 2012, la Baku. când Kaliopi a devastat vocal toți concurenții cu ambitusul său enorm, plasându-se pe 13. Ce părere aveți? Va ajunge Jana în top 10? Mergem poate la Skopje anul viitor? Spune-ți părerea în secțiunea noastră de comentarii.

 

Foto Credit: ESCdaily.com

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.scarlat@radardemedia.ro

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC 2017! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

No comments

Lasă un răspuns