HomeMAGAZINEurovisionEUROVISION 2017: Joci Pápai: „Sunt mândru să fiu primul țigan care reprezintă Ungaria”

EUROVISION 2017: Joci Pápai: „Sunt mândru să fiu primul țigan care reprezintă Ungaria”

Budapesta, Ungaria- Joci Papai a fost ales de către unguri să reprezinte țara la Eurovision 2017 prin câștigarea competiției „ A Dal 2017”. Piesa „Origo” și-a câștigat în acest mod biletul către Ucraina, unde va apărea în cadrul în cadrul celei de-a doua semifinale alături de România.

 

Joci s-a lansat în 2005, odată cu primul său album și câteva single-uri ce au ajuns în topurile din Ungaria. În familia lui muzica a fost întotdeauna un element prezent. Tatăl lui Joci a fost liderul unei mari orchestre de țigani. Recent, Joci a decis să-și schimbe puțin muzica printr-un stil unic ce combină muzica țigănească cu popul modern. Piesa lui a intrat în competiția A Dal pe care a câștigat-o cu brio.

 

Acultă aici piesa:

 

Ungaria la Eurovision:

Ungaria a debutat în 1994 și are la activ 14 participări dintre care 12 finale. Cel mai bun rezultat a fost locul 4 în 1994, iar cel mai slab a fost ultimul loc în semifinala din 2008. Cel mai bun loc din istoria recenta este 5 în 2014, când András Kállay-Saunders a impresionat Europa cu piesa „Running”. Credeți că va depăși Joci Papai locul 5?

 

Foto Credit: wiwibloggs.com

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.scarlat@radardemedia.ro

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC 2017! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

No comments

Lasă un răspuns