HomeMAGAZINEurovisionEUROVISION 2017: Kasia Moś și „Flashlight” pentru Polonia

EUROVISION 2017: Kasia Moś și „Flashlight” pentru Polonia

Următoarea țară pe care o vom prezenta în cadrul Eurovision 2017 este Polonia. Selecția Națională poloneză a fost una puternică, aș putea spune, iar norocoasa care a primit biletul către Kiev se numește Kasia Moś, cu balada ei, „Flashlight”. Ea va deveni cel de-al 20-lea artist care reprezintă statul polonez în cadrul celui mai important eveniment non sportiv din lume. 

 

Despre Kasia:

Kasia s-a născut într-o familie de muzicieni și a studiat muzica încă din școala generală. În 2015 și-a realizat primul album „Inapiration”, în care a scris majoritatea cântecelor. A cântat, de asemenea în majoritatea festivalurilor muzicale din Polonia și a participat în 2016 la Selecția Națională poloneză cu piesa „Addiction”. A fost aleasă câștigător printr-un sistem 50%juriu, 50% televoting.

 

Polonia în Eurovisin Song Contest:

Polonia și-a făcut debutul în 1994, odată cu România, terminând pe locul al doilea, rezultat care rămâne cea mai bună poziție a polonezilor până azi. Din 2014, Polonia s-a calificat în fiecare an, iar Michał Szpak, a terminat anul trecut pe poziția a 8-a fiind surpriza serii cu locul a 3-lea în preferințele publicului european. Poți asculta aici balada cu care Michał a sensibilizat anul trecut milioane de oameni.

 

Foto Credit: muzyka.interia.pl

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.scarlat@radardemedia.ro

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC 2017! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

No comments

Lasă un răspuns