HomeMAGAZINEurovisionEUROVISION 2017: La 17 ani, Kristian Kostov cu șanse mari la trofeu pentru Bulgaria!

EUROVISION 2017: La 17 ani, Kristian Kostov cu șanse mari la trofeu pentru Bulgaria!

Continuăm prezentarea statelor participante la ediția din Kiev cu un tânăr născut în secolul 21. Numele lui este Kristian Kostov și a fost selectat intern de BNT (televiziunea din Bulgaria) pentru a reprezenta statul în fața întregului continent. După impactul pozitiv pe care l-a avut anul trecut Poli Genova, Bulgaria speră la un top 3 anul acesta scoțându-și asul din mânecă.

 

Selectarea lui Kristian urmărește sloganul din acest an „Celebrate Diversity”, deoarece este primul concurent din concurs născut după anul 2000, iar mama sa provine din Kazakhstan. Și-a început călătoria muzicală la vârsta de 6 ani. În 2014 el a ajuns finalist la Vocea Rusiei Junior, unde Dima Bilan i-a fost mentor. În august 2015, el a părărsit Rusia ca să ia parte la al cincilea sezon X Factor Bulgaria, unde a terminat pe locul al doilea făcându-se remarcat în toată țara.

 

 

Bulgaria la Eurovision:

Bulgaria a debutat în anul 2005 și are 10 apariții în concurs prinzând doar două finale. Cel mai bun loc este 4 în 2016, iar cel mai slab este ultimul în semifinala din 2005. BNT, televiziunea națională din Bulgaria a decis anul trecut să schimbe modul în care sunt selectate piesele datorită rezultatelor proaste din ultimii ani. Anul trecut au ales-o intern pe Poli Genova, care i-a dus direct pe locul 4. Vor avea același succes anul acesta?

 

 

Foto Credit: wiwibloggs.com

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.scarlat@radardemedia.ro

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC 2017! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

No comments

Lasă un răspuns