HomeMAGAZINEurovisionEUROVISION 2017: Lucie Jones și „Never Give Up On You” pentru Marea Britanie!

EUROVISION 2017: Lucie Jones și „Never Give Up On You” pentru Marea Britanie!

RADAR DE MEDIA continuă seria celor 43 de state participante cu Marea Britanie. Acesta a fost unul dintre primele state care au ales reprezentantul pentru anul 2017. Așadar, englezii au votat pentru o baladă simplă, dar de impact. 

 

Lucie Jones are 25 de ani și vine dintr-un sat mic, Pentyrch, din Țara Galilor. A debutat în al șaselea sezon X Factor Uk. Lucie a intrat în gale și a ajuns până într-a cincea săptămână de show pierzând în lupta cu trupa Jedward, reprezentanți ai Irlandei în 2011 și 2012. Dup X Factor, Lucie a jucat rolul lui Cosette în producția West World „Mizerabilii”, dar și alte câteva roluri până în 2015.

Piesa „Never Give Up On You” este scrisă de Lucie alături de Emmelie De Forest, daneza care a câștigat concursul în 2013 Cu piesa „Only Teardrops”.

 

Vezi aici piesa din Marea Britanie:

 

Marea Britanie în Eurovision:

Marea Britanie are 60 de participări la activ și a câștigat concursul în 1967, 1969, 1976, 1981 și 1997. În ultimul deceniu, Marea Britanie nu s-a bucurat de rezultate prea bune intrând o singură dată în top 10 în 2009. De obicei, englezii, care se califică anutomat în finală, obțin un loc în ultimii 5 finaliști. Va reuși Lucie Jones să aducă Marea Britanie în top 10 după 7 ani? Reveniți în secțiunea dedicată concursului pentru mai multe piese și vești proaspete.

 

Foto Credit: BBC.co.uk

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.scarlat@radardemedia.ro

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC 2017! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

No comments

Lasă un răspuns